Balance Band

A Balance Band énekesei körül mindig forr a levegő. Erről tanúskodik legújabb daluk klipje is, amiben csinosabbnál csinosabb lányok, parányi bikiniben legyeskednek körülöttük. Viszont ez nem minden. Imit és Alfit rajongó hölgyek koszorúja is körülöleli, amivel a mulatós zenészek feleségei tisztában vannak. De vajon hogyan tudják ezt elfogadni?

Futács Márkó

Tizennyolc találatával a Hajdú Split eddigi legeredményesebb góllövője. Csapata III. helyen zárta az évet, ez egyben azt jelenti, indulnak az Európa Ligában. 27 éves korára érett be, csúcsformában játszotta végig 2017-et.

Takács Nikolas

Takács Nikolas minden eddiginél jobban kitárulkozik dalaiban, új albuma hűen tükrözi lelkivilágát, világról alkotott nézetét, hitvallását. Ahogy ő mondja, ez a lemez „a lelke meztelen lenyomata”.

Delhusa Gjon

Nem csak az aranylemez miatt hatódott meg legutóbbi nagykoncertjén Delhusa Gjoni.

Schmuck Andor

A nemzet unokájának titulált Schmuck Andor elhíresült jótevő. Az ex-politikus minden alkalmat megragad, ha módjában áll segíteni, ami nem volt másképp az ünnepek alatt sem. Ha kellett, épp angyalbőrbe bújt egy mulatós klipben, olykor pedig 80 magányos nagymama számára tette felejthetetlenné a szentestét.

Morvai Dani

Morvai Dani könnyes szemmel kezdte el lemezbemutató koncertjét. A fiatal énekes elhunyt édesanyjához is szólt köszöntő beszédében. Mielőtt azonban teljesen összetört volna a színpadon, közönsége, csapata, barátai segítségével óriási erőre kapott, és egy két és fél órás koncertet adott Hevesen.

Nédó Olga

Gyönyörű szép, és igencsak látványos karácsonyi koncertet adott a hegedűművésznő. Olga ezúttal még a tánctudását is megcsillogtatta. Műsorára több híresség is kíváncsi volt.

Freddie Mercury

Már 70 éves lenne Freddie Mercury, aki 25 éve, 1991. november 24-én hunyt el. Halála az egész világot megrázta.

Fehér Adrienn

Cserháti Zsuzsa sorsa ihlette a Hamu és gyémánt című színdarabot. Fehér Adrienn, az előadás főszereplője jó barátja volt a legendás énekesnőnek. Éppen ezért nagyon nehéz volt számára a próbafolyamat, többször is elsírta magát.

Átadták a Regionális Príma Díjakat – Madár Veronikát is jutalmazták

Ünnepélyes gálaműsor keretében jubileumi, 10. alkalommal adták át az idei Regionális Prima díjakat a Gödöllői Grassalkovich Kastély Lovarda dísztermében. A VOSZ Budapesti és Pest Megyei Regionális Szervezete és a Prima Primissima Alapítvány jóvoltából az idén is hat kiválóságot és vállalkozókat díjaztak. Olyan nagyszerű emberek vehették át a pénzjutalommal járó oklevelet és üvegszobrocskát, mint Charlie, Madár Veronika, Harsányi Levente, Toldy Mária, Baranyi Ferenc és Salamon Beáta.

Madár Veronika

Akció-reakció, izgalom és humor - a Cop Mortem mindenki igényének eleget akar tenni. A Kovalik József rendezte akciófilm magyar környezetben, magyar közreműködők segítségével, zseniális magyar színészgárdát felvonultatva került vászonra, mely november 24-én debütált a magyar mozikban. A premierre a Sztár Limonádé is meghívást kapott.

Veréb Tamás

Imádták a nézők a Sztárban sztár idei szériáját! De a versenyző művészeknek is óriási élményt adott az ország házibulijaként emlegetett műsor. A két legnagyobb kedvenc, Veréb Tamás és Kocsis Tibor fej-fej mellett küzdött a győzelemért, hiszen mindketten kiváló énekesek, szeretni való személyiségek, és hétről hétre bámulatosan bújtak mások bőrébe.