Sihell Vanesszán nagy nyomás van, ugyanis muzsikus családja miatt nehezebb érvényesülnie, mint a többi énekesnek. Mindemellett még az iskolába járás viszontságaival is meg kell küzdenie, ami bizony nem egyszerű a hírnév mellett. 

Morvai Dani régóta boldog párkapcsolatban él a barátnőjével, ám kapcsolatuk elején még sok volt a féltékenykedés. Kiderült ugyanis, hogy Daninak van pár "bátrabb" női rajongója, akik különös leveleket küldözgetnek neki.

A Lakodalmas Didivel tévéfelvételén kaptuk el a Suhancokat egy rövid beszélgetés erejéig, ahol többek közt az is kiderült, hogy honnan jött a név, és mi volt eddig a legnagyobb "suhanckodásuk".

Vendégünk ezúttal Takáts Tamás volt, akinek két fia, az apjukhoz hasonlóan zenész babérokra tör. Tamás reméli, hogy egyszer egy közös családi lemezt is ki tudnak majd adni.

Elképesztő hangulatot csináltak a Sztárlimó TV felvételén a Szimpla Kárpáci együttes tagjai!

Sokszor előfordult már, hogy egy-egy tehetségkutató műsor után egyszerűen eltűntek az énekesek a köztudatból, akármennyire is voltak tehetségesek. Batánovics Lilivel, a 2013-as X-Faktor egykori felfedezettjével, most többek között erről is beszélgettünk.

A Roulett együttes tagjai, már gyermekkoruk óta ismerik egymást, és mivel mindketten zenész családból származnak, nem volt kérdés, hogy tovább viszik a hagyományt. A Sztárlimo TV videójában többek között ennek történetét is megosztják a rajongókkal, de kiderül az is, hogy bizony a mulatós szakmában nem ritka, hogy néha éjszakázni kel, amit egyre nehezebb bírni a kor előrehaladtával.

A SztárlimoTV vendégei ezúttal a Hidvégi Band volt, akik elmondták, hogy ő bizony csakis mulatós zenét hajlandóak játszani, más stílus szóba sem jöhet náluk. A videóban azt is elárulták milyen értéket szeretnének közvetíteni!

Jolly a kulisszák mögött jelentkezett be a SztárlimoTV-nek, de váratlanul megjelent Pachmann Péter is, hogy elmondja, mennyire tetszik neki az énekes legújabb videoklipje.

A SztárlimoTV birtokába jutott Aradszky László utolsó rádióinterjúja, melyet pár hónappal ezelőtt adott a Dunakanyar FM-en N. Cserkő Ritának, a Track című műsorban.

Rácz Katit sok helyen csak az éjszaka királynőjeként emlegetik. De vajon hogyan nyerte el ezt a címet? A SztárlimoTV legújabb videójában, többek között ezt is elmeséli.

A SztárlimoTV vendége ezúttal Partycsóka Tomi volt, aki elárulta, hogy miért hagyja ott a munkahelyét és ezentúl, hol fogja folytatni. Mint mondja; végre azt csinálhatja, amit szeret. További részletek a videóban.