Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast

„Nem áll tőlem nagyon távol Damil karaktere, nagyjából Ganxsta Zolee lebutítva”

Ganxsta Zolee

Ganxsta Zolee sem sokat állhatott színpadra az elmúlt 11 hónapban, mégsem maradt feladat nélkül. Szerepet kapott az RTL Klub legújabb sorozatában, ami egy pillanat alatt lett a nézők kedvence.

„Nem vagyok színész, nem végeztem színművészetit, zenét tanultam. Mégis nagyon szívesen vállalok ilyen jellegű feladatot. Szerepeltem eddig már filmben, színházban, a sorozat kimaradt, így a Keresztanyu az első az életemben, amelybe felkérést kaptam. Hámori Barbit, a sorozat showrunnerét már régóta ismerem, nagyon bízott bennem, ezt pedig igyekeztem neki meghálálni. Csodálatos csapatba kerültem, és ezt a legnagyobb őszinteséggel mondom, nem azért, mert ezt illik nyilatkozni. Szuper közösség, örülök, hogy a részese lehetek, és bízom benne, hogy sokáig fog tartani. Néha előfordul, hogy nagyon korán kell kelnem és már nem sokkal hajnal öt után indulok a munkába, de ez semmi azért cserébe, amit én kapok a produkciótól, a kollégáktól” – mesélte kitörő lelkesedéssel a zenész, akit Damil szerepében láthatunk hétköznap esténként az RTL Klub képernyőjén.

„Nem áll tőlem nagyon távol ez a karakter, nagyjából Ganxsta Zolee lebutítva – nevet. – Engem mindig akkor hívnak, ha terrorista, kocsmai verekedő, börtöntöltelék, drogdíler, fegyverkereskedő, hamiskártyás szerepkörre keresnek valakit. A fene érti, hogy miért? Ha egy buddhista pap szerepét kellene megcsinálnom, a sminkeseknek körülbelül egy napos feladata lenne velem, hogy eltüntessék a tetoválásaimat” – mondta Zolee, aki számára meglepő módon könnyen megy a szövegtanulás, amiből bőven akad számára.

„Genetika, és ezt anyukámnak és apukámnak köszönhetem. Olyan szerencsés helyzetben vagyok, hogy ha elolvasok egy könyvet, azt csaknem szóról szóra visszamondom. Nekem elég, ha a forgatás napján megkapom a szöveget, átolvasom, és még a többiek monológját is tudom, mire a végére érek. Nagy Feró – akit imádok – szokta mondani persze viccelődve, hogy ő három napig tanulja, és még úgy is nehezen megy neki, míg én egy pillanat alatt elsajátítom. Szoktunk humorizálni is, mindig nagyon jó a hangulat” – mesélte a zenész, aki számára a 2020-as év komoly veszteségekkel járt, hiszen nem csak a zeneipar állt le, hanem márciusban veszítette el az édesapját, és még anyagi gondjai is akadtak.

„Mindent leszámítva nagyon jól vagyok, jelenleg az a legnagyobb bosszúságom, hogy még mindig nem lehet zenélni, pedig már rettenetesen hiányzik a színpad. Egyébként minden rendben van, bár nem tagadom, hogy vannak rossz pillanatok is, de ezeket igyekszem mindig gyorsan magam mögött hagyni. Nem igen szoktam félretenni, ezért az elmúlt hónapokban sajnos nagyon a padlóra kerültem anyagilag, elmaradtak a koncertek és a fesztiválok, minden, ami a megélhetést biztosította. A Keresztanyunak köszönhetem, hogy ebből a gödörből kimászhattam.”