Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Csocesz: Még nem vagyok túl a feleségem elvesztésén

A zene az ő gyógyszere – állítja Csocsesz, aki élete legnehezebb időszakán megy keresztül. Márciusban a koronavírus miatt veszítette el imádott feleségét, még elbúcsúzni sem volt ideje. A sztár családja teljesen összeroppant a gyász terhe alatt, pszichiáter segített nekik a feldolgozásban, de kiderült, Csocsesz számára a színpad a megoldás. Bár felesége hiánya még mardossa a szívét, de a rajongókból és a barátokból merít erőt.

 

„Még nem vagyok túl a feleségem elvesztésén. Azt szokták mondani, az idő mindent begyógyít, ám én ezt egyelőre még nem érzem. Viszont a színpad és a barátok nagyon sokat segítenek, akkor pár percre nem gondolok rá. Kicsit tartottam tőle, hogy milyen lesz a visszatérés a sok kihagyás és a tragédia után, de a közönség szeretete kárpótolt. Nagyon jólesett, hogy odajöttek hozzám és mondták, „művész úr, őszinte részvétem”. Nagyon kulturáltak voltak, nem mentek ennél tovább, nem kérdezősködtek. Csak megsimogattak, megfogták a kezem, ami pont elég volt, nagyon nagy erőt adott” – mesélte Csocsesz és hozzátette: hatalmas boldogság számára, hogy újra tele van a naptára fellépésekkel.

„Belebolondulok a fájdalomba vagy megyek előre”

Most már minden fellépést elvállal a mulatós sztár. Koncertek mellett tévéfelvételekre jár és a saját műsorát is próbálja színesíteni.

„Rengeteg új dal készült, de a régieket is sokat kellett gyakorolni. Ennyi kihagyás után bizony felejt az ember, a kollégák is mondták, hogy sokat kellett próbálniuk. A színpadon nem engedhetjük meg magunknak a hibát, bármennyire is könnyed a műfaj, profiként kell az emberek elé állni, a tökéletességnél nem érdemelnek kevesebbet. Egyre több fellépés van szerencsére, most már pakolgatni kell az időpontokat, mint a régi szép időkben. Nem csak az anyagi vonzatát nézem, nehéz volt, de hál’ Istennek az ember ilyenkor úgy érzi, hogy a jó Isten szeret, abból élek, amiben jól érzem magam” – mondta lapunknak.

A gyász persze nem múlik el teljesen a munka közben sem.

„A sok munka terápia számomra, a zenélés az én gyógyszerem! A lehetetlent nem lehet megváltoztatni, egyszerűen nem tudom, de vagy belebolondulok a fájdalomba vagy megyek előre és megpróbálom feldolgozni” – tette hozzá.

Korda György és Sihell Ferry is támogatják

Sok jó barát veszi körül a művészvilágban is. Csocseszt sokan szeretik és támogatják a bajban.

„Korda György barátom is meghívott magához egy nyári rendezvényre, ami nagyon jólesik. Ráadásul megkért, hogy készítsek újra a libamájból, amit 3 évvel ezelőtt csináltam neki, mert ő még életében olyan finomat nem evett” – mesélte Csocsesz, aki nemrég ünnepelte születésnapját, az elsőt, amit felesége nélkül töltött. Sihell Ferry és felesége lepték meg egy bulival Bogácson. Még tortát is kapott tőlük, amit azelőtt mindig neje készített neki. Nagyon meghatotta a barátok segítsége és gondoskodása.