Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Pintér Timi kisfia tudja, miből lesz sláger

Már édesanyja pocakjában táncra perdült Tomika, ha meghallotta a Pálinka című dalt! Pintér Timi fiának egyik kedvenc slágere is felkerült a Trimedio Az Ősz slágerei című válogatáslemezére.

 

Nem csak a koncerten, otthon is népszerű Pintér Timi Pálinka című dala, amit a bulikon a közönség kántál, a gyerekszobában meg altatóként vetik be a szülők.

„Hét hónapos terhes voltam, amikor ez a dal született. Különösen kedves emlék ez számomra, mert az otthonunkban íródott az arra az időszakra összeverődött zenekarommal, akik a családtagjaimból állnak. Horváth „Plútó” József volt társam a zeneszerzésben, a Stand up comedyből ismert férjemmel, Ruha Tomival írtuk a szöveget, illetve rappelt, szájdobolt és vokálozott, Tóth Tomi billentyűs is közreműködött. A fiam pedig végigasszisztálta az alkotói folyamatot” – árulta el lapunknak az énekesnő, s hozzátette, a koncertjein is el szokta mesélni ezt a kedves kis történetet.

„A szülés előtt pár héttel már szó szerint táncolt a pocakomban, ha meghallotta a dalt. A koncerteken viccesen el is szoktam mondani, hogy ez a fiam kedvence, a Pálinka. A férjem mondta is, ha sosem teszem hozzá, hogy a Pálinka című dal, akkor azt fogják hinni, hogy ez egy alkoholista család” – mondta mosolyogva Timi.

Altatóként is bevált a Pálinka

Tomika persze csak hallgatja a Pálinkát, de így is úgy alszik tőle, mint a bunda!

„Miután hazahoztuk a kórházból, és nyugtalan volt, betettük neki vagy énekeltük a kedvenc dalát, amitől szinte rögtön álomba merült. Tényleg nagy sikere van ennek a dalnak, nem csak itthon, a közönség soraiban is. Ugyan ehhez a Pálinkához még nem készült videoklip, de tervezzük a közeljövőben” – árulta el a Sztár Limonádénak az énekesnő.