Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Agárdi Szilviának látássérültként is teljes az élete: Amit csak lehet, ki akarok próbálni

Agárdi Szilvia sokak számára követendő példa lehet, hiszen bár az átlagnál kicsit nehezebb dolga van a hétköznapokban, ő mégis pozitív és élvezi az életet. Igaz, hogy nem lát, de ennek ellenére is aktívan telnek a mindennapjai, és ez nem gátolja abban, hogy bármit kipróbáljon.

A Duna Csináljuk a Fesztivált! idei évadát Agárdi Szilvia nyerte Kovács Kati Úgy szeretném meghálálni című legendás slágerével. Az énekesnőnek hatalmas elismerés, hogy a zsűri és a közönség számára is az ő produkciója bizonyult a legjobbnak.

Éneklés közben szeretett szüleire gondolt

„Leírhatatlanul boldog vagyok. Nagyon régóta szeretem ezt a dalt és Katit is, kislány koromban rengeteget hallgattam. Nagyon örültem, amikor kiderült, hogy ezzel a szerzeménnyel versenyezhetek majd a műsorban. Tudtam, hogy ez egy erős dal, amit szinte mindenki szeret, de annyi jó énekessel és slágerrel kerültem a döntőbe, hogy nem mertem gondolni a győzelemre” – kezdte Szilvi.

A Csináljuk a Fesztivált! 2023-ban Szilvi produkciója nyerte (Fotó: MTVA)

 

Az énekesnő érezte, hogy a produkciója alatt mindenki könnyeit törölgeti, ő azonban próbálta tartani magát. Éneklés közben szeretett szüleire gondolt, és arra, hogy milyen sok mindent köszönhet nekik. Amellett, hogy átlagon felül mellette álltak, segítették és támogatták őt, arra is megtanították, hogy bár látássérült, ez nem jelenti azt, hogy nem élhet teljes életet.

„Igyekszem a lehetőségeimhez mérten mindent kipróbálni. Hiába nem látok, amit csak lehet ki akarok próbálni. Nagyon szeretek mozogni, sportolni. Konditerembe járok, úszom, de szoktam sétálni, kirándulni is, sőt gyerekkorom óta lovagolok, ami az egyik kedvenc sportom. Nagyon ki tud kapcsolni, ha kint vagyok a természetben.”

Remélik, hogy még idén összeházasodhatnak

Jól tudja ezt Szilvi párja is, aki egy év együttlét után elérkezettnek látta az időt arra, hogy feleségül kérje szerelmét. Gergő a legtökéletesebb helyszínt és alkalmat választotta erre.

„Gergő korábban nem lovagolt, általam kezdett el, és hamar megszerette. Azóta gyakran járunk ki együtt, ez az egyik kedvenc közös programunk. Nem is választhatott volna ennél jobb pillanatot a lánykérésre. Bár nem volt csinos ruha és elegáns környezet, így volt igazán meghitt és romantikus a pillanat, ami örök emlék marad mind a kettőnk számára.”

Az énekesnő kezét egy év után kérte meg Gergő (Fotó: Instagram)

 

A jegyesek szeretnének minél előbb férj és feleség lenni és együtt élni.

„Most szembesülünk azzal, hogy milyen sok tennivaló van egy esküvővel. Szerencsére sokan mellettünk állnak, segítenek a szervezésben. Reméljük, hogy így sikerül még idén megtartanunk, de persze akkor sem esünk kétségbe, ha csak jövőre tudjuk összehozni” – tette hozzá az újdonsült menyasszony.