Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek

10 éves jubileumát ünnepli az Eldorado együttes

10 éves jubileumot ünnepel idén Szandra és Attila, azaz az Eldorado együttes. Ebből az alkalomból számos meglepetéssel készülnek a rajongóknak.

„10 éves jubileumunk alkalmából készítünk egy digitálisan elérhető kislemezt, melynek első dalát meg is osztottuk a YouTube csatornánkon. A dallal egy kapcsolati és a zene iránti összhangunkat fejezzük ki, azokkal az érzésekkel, melyeket nap mint nap megélünk, hisz nem csak a színpadon, a magánéletben is párt alkotunk – kezdte Szandra. – Olyan érzéseket közöl a dal, mint amikor távol vagy a párodtól és késztetést érzel rá, hogy most fel kell hívnod, mert szüksége van pár támogató szóra. Amikor a párod a múzsád és erőt, ihletet ad a mindennapokra és együtt tudtok „szállni” a mindennapokban – fogalmazott az énekesnő, majd férje, Attila vette át a szót.

 

„A dal azért is érdekes, hisz a pályafutásunk elején mulatós zenével foglalkoztunk, majd szépen lassan kialakult a dalban is hallható gitáros, pop-os stílus amely így a jubileumunk alkalmára megerősíti önkifejezésünket, melyben most Szabó Zé producer volt segítségünkre. Azért, hogy a képi világ is összhangban legyen a dallal, egy költségesebb imidzsklipet készítettünk hozzá, komplett stábbal, táncosokkal és egyéb kellékekkel. Ezzel egyidőben készülünk a „10 év” turnénkra, folyamatosan bővül a naptár az új helyszínekkel, amelyet Facebook oldalunkon rendszerint kirakunk.”