Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Bárkit felköszöntenek a magyar sztárok személyes üzenettel – Sztárüzenet – Digitális ajándékozás - Sztárlimonádé

Bárkit felköszöntenek a magyar sztárok személyes üzenettel – Sztárüzenet – Digitális ajándékozás

Bárki vásárolhat magyar sztároktól személyes üzeneteket. A kezdeményezés nagyon népszerű. A Barátok köztből jól ismert sztárok, Várkonyi András és Csomor Csilla például 50 ezret kér ezért, de például a Megasztáros Torres Dani csak 5 ezer forintot. A lista azonban elég hosszú, mindenki megtalálhatja a saját kedvencét. A Trimedio sztárjai is kezdenek feltűnni az oldalon, amelyet itt találhatunk: www.sztaruzenet.hu.

A kezdeményezés külföldön jó ideje nagyon népszerű, de a sztaruzenet.hu oldalnak köszönhetően már Magyarországon is elérhető. Olyan világsztárok, mint Chuck Norris, Ice Cube, vagy Snoop Dogg is készítenek videókat megrendelésre. A cameo.com a feltüntetett információk szerint már 2017 óta működik, itthon pedig a Sztárüzenet című oldal a pandémia óta indult el. Amolyan digitális ajándékozásnak szánják az üzemeltetők, amelynek lényege, hogy az oldalon szereplő hírességektől rendelhetnek személyre szabott üzeneteket, köszöntéseket a rajongók.

A listán olyan nevekkel találkozhatunk, mint például Gyémánt Valentin, Szerednyey Béla, Balázs Andi, Nagy Sándor, Várkonyi András, Sipos Péter, Bebe, de már rendelhetünk az oldalon üzenetet Katicától vagy éppen Kádár Mónikától is. Mindenki megtalálhatja a saját kedvencét. A legdrágább üzenetek 50 ezer forint körül mozognak, ennyit kér Várkonyi András vagy Csomor Csilla. Csonka András videója 35 ezerbe kerül, Dér Heni 30 ezerért, Balázs Andi pedig 20 ezerért készít felvételt. De vannak ennél olcsóbb árak is.

Sztárüzenet – de mi is az valójában?

Egy olyan magyar platform, www.sztaruzenet.hu amin keresztül bárki könnyedén rendelhet személyre szóló videó-üzenetet kedvenc magyar sztárjától. Például van egy olyan ismerőse, akinek kedvence Gyémánt Valentin? Akkor csak ki kell választani „Gyémánt Valentin”-t, a rendelés lépéseinél megírni neki kinek lesz az üzenet, milyen alkalomra, mi az ami fontos, hogy elhangozzon, mit lehet tudni az ismerősről stb. Ez alapján Valentin készít egy kreatív, személyre szóló videót akár egy kedvenc dalrészlettel. Egy ilyen ajándéktól a rajongó ismerős nagyon boldog lesz, és így keletkezik egy felejthetetlen élmény. Ugyanígy működik ez bármelyik kedvenccel a sztaruzenet.hu oldalról. Természetesen mindenki a maga stílusában készít videót, amivel igyekszik egy örök emléket teremteni valaki számára – mutatják be az oldalt az üzemeltetők.

Körülbelül 1 percesek a videók. Az instrukciókra 500 karakter áll rendelkezésre. Szigorú megkötés nincs, amit az üzenet természete megkíván.

Miért van szükség a fizetős platformra?

A kedvencednek ez a megélhetése, ez a munkája, hogy szórakoztat, hogy kiszolgálja a közönséget. Ajándékot adni és kapni jó! Ráadásul, ha megvásárolod a kedvencről az üzenetet, azzal támogatod őt, hogy újabb és újabb alkotásokat tudjon létrehozni.

A mozijegyet, színházjegyet, koncertjegyet is megvesszük. Ugyanígy lehet személyre szóló üzenetet venni a kedvenc sztártól is.

Az árazást, maga a sztár dönti el, hogy mennyiért kínálja személyre szabott videó-üzenetét. A feltüntetett árak nem összehasonlításról, vagy személyes értékelésről szólnak, pusztán egy személyre szabott szolgáltatás áráról, amit nagyon sok egyéni körülmény határoz meg.

Például, ha egy művésznek több ideje/kedve van videókat készíteni, akkor az olcsóbb árat állít be és értelemszerűen több felkérést kap, de olyan is van, aki szeret többet dolgozni egy-egy kívánság teljesítésén és inkább magasabb árat állít be. Ahány sztár és rajongó bázis, annyiféle történet, de ahogyan az élet tele van változásokkal, az árazás is folyton alkalmazkodik az egyes körülményekhez.

Hogy tudok rendelni?

 • Felmész az oldalra: www.sztaruzenet.hu
 • Kiválasztod a sztárt,
 • Rányomsz a megrendelésre,
 • Regisztrálsz az oldalra, emailcím, jelszó.
 • Megírod a kívánságodat részletesen,
 • Milyen alkalomra lesz az üzenet? (kiválasztod)
 • Ki küldi az üzenetet? (beírod)
 • Kinek szól az üzenet? (beírod)
 • Mit mondjon a sztár, hogyan szeretnéd, hogy mondja? (leírod 500 karakterben)
 • Befoglalódik a pénzösszeg a kártyádról (csak akkor fizetsz, ha elkészül a videó)
 • Pár napon belül, egyszer csak megkapod az emailt, hogy kedvenced elfogadta a kérésedet és elkészítette neked a sztárüzenet videódat!
 • Az emailben kapott linken keresztül hozzájutsz a videódhoz. Letöltöd, vagy csak kimásolod a linket, és átadod annak a sztárüzenetet, akinek szántad.