Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Bódi Guszti unokájával készített duettet Lorenzo – „Nagyon jó hangulatban telt a közös munka” - Sztárlimonádé

Bódi Guszti unokájával készített duettet Lorenzo – „Nagyon jó hangulatban telt a közös munka”

Az énekes a nyár folyamán rengeteg új dallal készül rajongóinak. Közülük az első, Nélküled címmel a múlt hónapban meg is jelent. A szerzemény pedig egy duett lett, amit Lorenzo Bódi Gustávóval együtt énekeltek fel.

A zenész 2009-es dalát dolgozta fel, de most nem egyedül adta elő.
„Ez egy szerelmes sláger, amit szerettem volna kicsit maibbá tenni, és duetté átírni. Partnernek a Bódi családból akartam valakit, végül Gustávóra esett a választásom. Nagyon tehetséges fiatalnak tartom, és szerintem hasonló stílust képviselünk” – kezdi Lorenzo, aki fel is kereste Bódi Guszti unokáját.
„Bár korábban csak látásból ismertük egymást, örömmel igent mondott a felkérésre, és nagyon jó hangulatban telt a közös munka. A dal és a klip is megjelent már, és eddig nagyon pozitívak a visszajelzések. Még az is lehet, hogy a jövőben lesz újabb közös duettünk.”
Lorenzo a nyárra még további dalokkal készül a rajongóinak.


„Most szóló dalokkal fogok majd kijönni, már jó pár el is készült belőlük, de tervezek még 1-2 duettet is az idei évre. Az egyik R’n’B stílusú lesz, amit egy tehetséges rapperrel szeretnék előadni, a másiknál pedig az Aranyszemekre gondoltam, mert velük már van két közös dalunk, de ezt még velük is le kell egyeztetni” – meséli az énekes, aki a sok munka és fellépés mellett a pihenésre is szakít időt.
„Júliusban minden hétvégére vannak koncertek, és az augusztus is szépen telik, de azért még mindig nincs annyi, mint a pandémia előtt. Nem is bánom annyira, mert így jut időm a családdal a nyaralásra. Voltunk már Görögországban és a Balatonon, augusztusban pedig Horvátország az úti célunk” – teszi hozzá.