Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
DJ FIRST LADY, a hangulatfelelős – Ő volt az első női lemezlovas! - Sztárlimonádé

DJ FIRST LADY, a hangulatfelelős – Ő volt az első női lemezlovas!

Szlimák Hajni, 1980-ban szerzett hivatalos lemezbemutató engedélyt. Akkor még ezt a hivatást komoly vizsgához kötötték. Ő volt az első női lemezlovas, ezért keresztelte őt el DJ Farkas Gábor első DJ hölgynek (DJ First Lady). 1981-től országszerte, nyáron a Balatonon, télen nagyvárosok klubjaiban lép fel. A show businessben, mint DJ és műsorvezető, és a médiában, mint zenei szerkesztő, újságíró, párhuzamosan tevékenykedik. Már 1981-től disco táncosokkal, fellépő művészekkel színesítette műsorát. A klasszikus lemezbemutató feladata a sztárok lemezeinek bemutatása, népszerűsítése. Eredetiben tolmácsolni a slágerlistás dalokat!

Kommunikációs ötletgazda

Rendezvényszervezői karrierje során egyedi marketingötletekkel teletűzdelt bálok, rendezvények fűződnek nevéhez, mint pl. az első Élő Svédasztal, vagy az első Popószépségverseny megrendezése. A Showexpo műsorbörzék, kiállítások és vásárok megrendezése révén tett szert még nagyobb kapcsolatrendszerre a médiában és a show businessben. A Showexpo keretén belül, vonzó marketingötletként valósította meg pl. az első Popsztár Szépségversenyt.

A retro a jövő zenéje

Ezt állítja 2015-től, amikor is a retró zene visszatért a klubokba, fesztiválokra. És visszatért DJ First Lady is a mai kornak megfelelő digitális technikával, Video Discóval. Azóta is minden fellépésére sztárokat, táncosokat hív meg műsoraiba, a Magyar Retró képviselői közül. 2018-2020-ig szerkesztette és vezette Az Arany Korszak Retró Sztárparádé c. műsorát a Hatoscsatornán, melyben természetesen a magyar könnyűzenei élet legendái szerepeltek.

Kosztümök és ajándékok

Talán csak ők ketten, DJ First Lady, és DJ Rákász Béla azok a lemezbemutatók, akik humort, és showt varázsolnak a színpadra. Azon kívül, hogy fellépő ruháik jelmezként funkcionálnak, humoros szöveggel és tánccal, vicces szóró-ajándékokkal örvendeztetik meg a közönséget. Ez az a plusz, amit egy műsorvezető adhat a közönségnek. Ez az, ami a lemezbemutatót előadóművésszé teszi.

Legyen veletek a béke, a szeretet és a zene, Woodstock szellemében!

Ezzel a mondattal köszönti napjainkban is közönségét, hiszen a valódi pop-rock-zenei forradalom 1969-ben kezdődött a legendás „Vízöntő” korszak kezdetén. Rendezvényein szinte állandó vendég a DJ legenda – Cintula (Keresztes Tibor), vagy kortárs kollégái, akik még a nyolcvanas, kilencvenes évek hangulatát idézik vissza. „A legszebb ajándék számomra, ha a közönség jól érzi magát, és megtisztel a jelenlétével” – mondja DJ First Lady.