Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek

Dupla ünneppel kezd 2023-ban Katica

Az ünnepek után is lesz mit ünnepelnie a gyönyörű énekesnőnek. Januárban lesz 1 éves a Boldog órák televízió műsora és debütál új zenés-táncos vetélkedője is Kavalkád címmel. S ha ez nem lenne elég ok a boldogságra, új szerelem is lett az életében, a rádiózás. Katica a Sztár Limonádénak boldogan mesélte el azt is, kinek az ötlete alapján valósult meg új tévéműsora.

Januárban láthatják először Katica új műsorát, aki nagyon izgatott, nagyon kíváncsi, hogyan fogadják majd a televíziónézők a Kavalkád című új produkcióját. Az első tíz részt már leforgatták a zenés-táncos vetélkedőből, de a tervek szerint lesz folytatása.
– Nagyon izgalmas időszak van mögöttem, alig várom, hogy január legyen – mondta boldogan az énekesnő. – Szerencsés vagyok, hogy a Boldog órák után új műsorom is lesz. A Kavalkád egy zenés-táncos vetélkedő lesz, aminek az ötlete édesapámtól származik. Teljesen új koncepció alapján készült, nagyon különleges lesz. Civil emberek táncolnak ismert előadók dalaira, öt kategóriában. Lesz rock and roll, pop, mulatós, táncdal és operett is. Három tagú zsűri lesz: Szűcs Balázs, a Trimedio vezetője, Madár Vera színésznő és váltásban Beleznay Endre színész és Amanda Andrews írónő. Amiben nagyon különleges lesz ez a műsor, hogy bevonjuk a nézőket is az egészbe. Az eddigi forgatások fantasztikus hangulatban folytak, látványos díszletek közt. Én mindig odáig voltam a nagy volumenű tehetségkutatók csillogásáért és úgy érzem, sikerült nekünk is azt a minőséget megteremteni. Az amatőr táncosok közül volt, aki szinte profi, volt, aki saját koreográfiát hozott, bizony voltak nagy meglepetések, de többet egyelőre nem szeretnék elárulni, nem lövöm le előre a poént. Ja, csak még annyit, hogy a fődíj egy wellness hétvége, de egyébként minden versenyző kapott egy ajándékcsomagot. Alig várom, hogy elinduljon a Kavalkád!