Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek

Emilio: Nagyon feelinges volt 33 fokban karácsonyozni

Emilio, Tina és kislányuk, Vivike immáron harmadjára töltötte távol Magyarországtól, ragyogó napsütésben, melegben, pálmafák alatt a tengerparton a karácsonyt. Hogy merre jártak és miért döntöttek így, arról az énekes maga mesélt lapunknak.

A Jelinek családnál az ünnepek korábban mindig a nagy vendégségről, készülődésről és a közel egy héten át tartó főzés-sütésről szóltak. A családfő azonban megelégelte, hogy a karácsony erről szól, ezért három évvel ezelőtt új szokást vezetett be.

“Törökország a kedvenc országunk”

„Meguntam, hogy szegény Tinám minden karácsonykor talpalt. 4-5 napig nem is láttam, mert csak a konyhában sütött-főzött, karácsonyra meg jól elfáradt. Három évvel ezelőtt találtam ki először, hogy utazunk el az ünnepekre valami meleg helyre, ahol tudunk pihenni és csak együtt lehetünk. Mivel , így az lett az úti cél. Annyira jól éreztük magunkat, hogy azóta minden karácsony előtt lelépünk” – mesélte Emilio, aki idén családjával Antalyában töltött két hetet.

 

Emilio, Tina és Vivike karácsony előtt egy héttel már elutaztak (Fotó: Facebook)

Eleinte hármasban nyaraltak, később azonban csatlakoztak hozzájuk a barátaik (Fotó: Facebook)

„Tinának december 13-án van a születésnapja, így ilyenkor azt is megünnepeljük. A karácsony is mindig mesés szokott lenni. Bár ők alapvetően nem keresztények, a szállodákban megtartják a karácsonyt. Egésznap ünnepi zenék szóltak, voltak hatalmas karácsonyfák, dekorok, és ünnepi vacsora is rengeteg tengeri herkentyűvel és sült hússal, valamint esti programok. Nagyon feelinges volt 33 fokban, a tengerparton, pálmafák alatt, kezünkben koktéllal ünnepelni a karácsonyt.”

A Jelinek család Törökországban, mesés körülmények között töltötte a karácsonyt (Fotó: Facebook)

 

“Jól esett a pihenés, mert rengeteg dolgunk lesz idén is”

Az énekes szenteste még dalra is fakadt. A vacsora után leült a hallban található zongorához, és azonnal játszani kezdett. A többi turista köré gyűlt és hatalmas tapssal jutalmazták rögtönzött produkcióját.

Emilio és lánya, Vivike a nyaraláson (Fotó: Facebook)

 

„A szálloda dolgozói fel akartak venni” – nevetett fel Emilio, aki a szilvesztert már itthon töltötte. „December 31-én délelőtt értünk haza. Utána aludtam 2-3 órát és indultam dolgozni. Jól esett a pihenés, mert rengeteg dolgunk lesz idén is. Folytatjuk a főzőműsorunkat a Sláger TV-n, és valószínűleg újra forgatjuk a realityt is, mert nagyon hiányzik a nézőknek. Hamarosan kijön Vivike és az én új klipem is, amihez a nyaralás alatt forgattunk pár jelenetet. A koncertszezon is dübörög tovább, terveim szerint már élő zenész kíséretében” – tette hozzá az énekes.