Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Gőzerővel és nagy lelkesedéssel indult el a KOLHOZ PARTY formáció - Sztárlimonádé

Gőzerővel és nagy lelkesedéssel indult el a KOLHOZ PARTY formáció

“Szamovár” és “Csája”, a két jó barát, az orosz folklór zenét párosítja a mai modern hangzással, aminek a végeredménye egy garantáltan bulizós, humoros produkció!

 

Legelső daluk “OLGA” címmel, még nyilvánosságot sem kapott szinte, csak a haverok és zenész barátok felé, de már több nyilvános fellépésre is hívták őket. A humor, a jókedv és persze az igényes hangszerelés nem hiányozhat a műsorukból.

Hogy honnan jött az ötlet? Erre válaszol “Csája”, azaz Herr Zoli, a formáció megálmodója.

„Gyermekkoromban, a szüleimnek volt egy fehérorosz házaspár barátja és elvittek egyszer egy rendezvényre, ahol megcsapott az orosz folklór szele. Csodás kórus énekelt, csodás tánckar táncolt és persze az a temperamentum, ami a színpadon uralkodott, egyből levett a lábamról. Később bármikor meghallottam egy orosz dalt, eszembe jutott ez az este. Egyszer csak leültem a hangszeremhez és megszületett, kb. fél óra alatt az “OLGA” című dal. Sokáig a fiókban tartottam, de egyszer megmutattam a zenész társamnak és biztatva mondta, hogy ezt színpadra kell vinni! Így született meg a KOLHOZ PARTY formáció. Készülnek az új, saját dalok, persze lesz feldolgozás is a műsorunkban és folyamatosan hallgatjuk az orosz zenét, hogy minél többet tanuljunk belőle!”