Igazi nagyágyúkkal érkezik a Sztárban Sztár leszek!

Sztárban sztár leszek! mesterei

Tóth Gabi, Köllő Babett, Majka és Pápai Joci lesznek  a Sztárban Sztár leszek! új évadának mesterei. Mind a négyen azért szállnak harcba, hogy megtalálják, ki a legsokoldalúbb civil előadó 2021-ben. Izgalmas feladat vár a sztárokra, Majka például még sosem mentorált senkit, kicsit tart is a feladattól.

A válogatók és az elődöntők után 12 versenyző jut majd be az élő show-ba, amit Köllő Babett már nagyon vár. A színésznő ígéri, nem lesz könnyű a menetelés a fináléig, de aki hozzá kerül, abból biztosan a maximumot hozza majd ki. “Én a színházi közegből jövök és a Sztárban Sztár leszek! is kicsit jobban kapcsolódik a beöltözések által a színház világához, úgyhogy én ilyen szemmel tudok majd többet segíteni a versenyzőknek, a színházi múltamat fogom belevinni. Én tanítok fiatalokat, nem áll tőlem messze a tehetséggondozás, szerintem pont én leszek az a mester, mint a gyerekemmel, mindenemet odaadom értük. Nálam lesz az, hogy reggeltől estig csapatépítők lesznek, viszont nagyon kemény próbák is, tehát aki hozzám kerül, az reggeltől estig próbálni fog, az biztos” – vetítette előre Babett.

Majka hosszabb kihagyás után tér vissza élő showműsorba és már nagyon várja, hogy a zsűriasztal mögé ülhessen. „Örülök, hogy elvállaltam ezt a műsort, mert mindig is szerettem a zsűrizést, és azt a spontaneitást, amit csak egy élő showban élhetsz át estéről-estére. Ugyanakkor soha nem pártfogoltam még tehetségeket, sosem volt erre időm a saját projektjeim mellett, pedig mindig is érdekelt. Picit félek is tőle, mert az ilyen típusú műsorokban nagyon részrehajló tud lenni az ember, a saját versenyzőivel. Biztos, hogy őszinte leszek, mint mindig és sokszor nem esik majd jól, ha meg kell mondanom egy előadónak, ha rossz amit csinál, és ezzel összetöröm az álmait” – mondta a rapper.