Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Kisfia forgatta le Lorenzo új videoklipjét – Törökországban vették fel - Sztárlimonádé

Kisfia forgatta le Lorenzo új videoklipjét – Törökországban vették fel

Összekötötték a kellemest a hasznossal Lorenzóék, aki nemrég érkezett haza családjával Törökországból. Annyira megtetszett nekik a környezet, hogy egy spontán ötlettől vezérelve kitalálta, hogy mi lenne, ha a kisfia felvenne pár képsort azokon a gyönyörű helyeken és készülne belőle egy videoklip? A terveket tettek követték és hamarosan mindenki láthatja a végeredményt.

 

„Törökországban, Antalya településen töltöttünk egy hetet a családdal. Nagyon jól éreztük magunkat, egy ötcsillagos hotelben szálltunk meg, ahol teljes ellátást kaptunk – kezdte boldogan a Sztár Limonádénak a mulatós énekes. – A tengerpart gyönyörű volt, mindennap lementünk, de a negyedik nap arra gondoltam, mi lenne, ha felvennénk egy régi kis dalra egy klipet? Kisfiam, Armando nagyon ügyesen meg is csinálta. Ő forgatta le kamerával. Hamarosan összevágatjuk és megjelenik majd, amit mindenki meg is nézhet, kíváncsi leszek a véleményekre” – tette hozzá Lorenzo, aki miután hazaérkezett a pihenésről, rögtön belevetette magát a munkába.
„Hazaérkeztünk és egy hétre rá le is forgattam Budapesten, egy exkluzív szállodában a vadonatúj klipemet, ami hamarosan a Royal Stúdió oldalán fog debütálni. 10 táncos lányt hívtam meg szerepelni. Remélem, sok rajongó várja már, hogy készen legyen!”