Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Második lemezbemutató koncertjét tartotta meg a zenekar - Sztárlimonádé

Második lemezbemutató koncertjét tartotta meg a zenekar

Szeptember 3-án tartotta második lemezének bemutatóját és egyben ünnepelte közönségével együtt a megjelenést a Filtol rock and roll zenekar, „STRANDSZEZON” címmel.

Mint már megszokhattuk, ilyenkor a legtöbb fiú felveszi a Jampis szerkót, a lányok pedig pöttyös és mintás szoknyában jelennek meg az aktuális Filtol Party-n.
Közreműködő vendégnek elhívták Dudinszky Zolit, Fenyő Miki szaxofonosát, akivel nagyon erős a baráti viszony, így a fúvós szekció nagy erőt kapott Tudni kell, hogy Zoli sokat segített a lemezanyag fúvós hangszerelésében.


A színhely, a XVI. kerületi klubjuk volt, a Legenda Sörfőzde Center. A kezdés előtt már egy órával érkeztek a vendégek, mert nem akarták kihagyni a jó vacsorát sem a buli előtt. Az első dalt már a sikítás és ujjongás követte és szinte mindenki a parkettre ugrott táncolni. Két részletben ment le a koncert, az első blokk után történt a dedikálás, aztán a zenekar ismét felállt a színpadra és klasszikus dalokkal folytatta tovább a koncertet. Az utolsónak szánt dal után még két másik is következett, mert a beindult közönség nem hagyta, hogy vége legyen a bulinak. Mint a „Hungária” klasszikust kiabálták, hogy „nem megyünk haza….” Persze, a zenekart nem kellett félteni, feltalálták magukat és a tarsolyban levő sikerdalokat elővették, hogy a drága közönségüket kiszolgálják. A buli végét, a zenekar bemutatása és a dalok készüléséről pár szó követte, vastaps kíséretében.