Másodjára választottak Stíluskirálynőt

Sikeresen lezajlott a II. Stíluskirálynő választás, idén Abádszalókon, az Abádi Benedek Művelődési Házban. A szervezők a 2012 és 2018 között megrendezett Miss Dundi és Dögös Szépségversenyek nyomán alkották meg a Stíluskirálynőt, mellyel szerettek volna lehetőséget adni a vékonyabb alkatú hölgyeknek is arra, hogy megmutassák szépségüket, agilitásukat és természetesen a stílusérzéküket.

 

A hasonló, ilyen jellegű megmérettetésekkel ellentétben ezen a versenyen az arathatja le a babérokat, aki mind külső-, mind belső tulajdonságok tekintetében lehengerlő stílussal rendelkezik. Itt nem az a fontos, hogy a versenyző elég magas vagy elég nádszálkarcsú-e, hanem hogy mennyire uralja a színpadot a megjelenésével.

A hölgyek, két csoportban mérettettek meg, 35 alatti és 35 fölötti kategóriában, a zsűri pedig (Kiszel Tünde, műsorvezető, producer, fotómodell, Nagy Györgyi, a Ver-Deco Művészeti Egyesület Alelnöke, Bavalicsné Nagy Vivien, az I. Stíluskirálynő Választás Udvarhölgye, Eisinger Zsuzsanna, mesterfodrász, Szúnyogh Gábor, manager és Zámbó Árpi, médiaszemélyiség) szakértő szemmel választotta ki a királynőket és udvarhölgyeket.

 

Az eredmény:

Stíluskirálynő 35 év alatti kategóriában:

Tollas Tímea

  1. Udvarhölgy:

Weit Krisztina

  1. Udvarhölgy:

Markovicsné Veres Hajnalka

 

Stíluskirálynő 35 év fölötti kategóriában:

Jakabfi Károlyné

  1. Udvarhölgy:

Horváth Tímea

  1. Udvarhölgy:

Farkas Liliána

 

Miss Natural Beauty 2021:

Napsugár Anna