Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Megjelent a legújabb, karácsonyi lapszámunk! - Sztárlimonádé

Megjelent a legújabb, karácsonyi lapszámunk!

Novemberben életet adott első gyermekének Henna. Először a Sztár Limonádénak mutatta meg a büszke édesanya a kis Csabikát!

Sajnos a mulatós sztárokat is utolérte a koronavírus. Sihell Ferry, Bunyós Pityu és Márió is megküzdött a betegséggel, lapunknak meséltek a történtekről.

Legendás sorozatunk rovatunkban a magyar filmipar legismertebb napi sorozatát, a Szomszédokat elevenítjük fel, Pásztor Erzsi és Bujtás János, a sorozat technikai rendezője mesélt az ott töltött tizenkét évről.

A Trimedio sztárjai (Wiragh, Pajor Arabella, Balance Alfi, Pintér Timi, Katica, Grijnovitz Anikó, Kádár Mónika, Filtol és Sztojka Tibi) mesélt arról, idén hogyan készülnek a szeretet ünnepére. És Dred is elárulta, milyen szerepet tölt be nála a karácsony.

Nagy népszerűségnek örvend a Farm VIP második évada. Jolly szerelmével vágott neki a TV2 kaland-relity-jébe. Lapunknak meséltek az élményeikről.

Fekete novemberünk volt, Oszter Sándor és Venczel Vera halála megrázta az egész országot. Rájuk emlékezünk.

Sok nézőbe belopta magát a Nyerő Páros szerelmespárja, Kamarás Norbi és Kármán Odett, az Éjjel-Nappal Budapest sztárjai. A Sztár Limonádénak meséltek arról, miben változtatta meg a műsor az életüket, és mire költik a nyereményüket.

Tízéves a Csomópont Tehetségkutató és Tehetséggondozó Egyesület. Karacs Miki mesélt magazinunknak a jubileumi ünnepsorozatról.

Németh Kristóf az RTL Klub főzőversenyében, A Konyhafőnökben méretteti meg magát. A színész-színházigazgatónak komoly tervei vannak, éttermet nyit feleségével Szentendrén.

Gábor Márkó, a Sztárban sztár leszek! versenyzőjével beszélgettünk, a sokoldalú tehetség elárulta, milyen tervei vannak a műsor után. A szintén a TV2-höz tartozó táncos műsor, a Dancing with the Stars nyertesei, Tóth Andi és Andrei Mangra mesélt az elmúlt néhány hónapról, a közös munkáról, és a barátságukról. Gabriela Spanic exkluzív interjút adott lapunknak, aki a DWTS miatt tért vissza Magyarországra.

Végül, de nem utolsó sorban, Herr Zoli új formációjukat mutatta be, ezúttal Gitus válaszolta meg a Sztár Limonádé 20 kérdését, Gáspár Bea pedig kedvenc karácsonyi receptjeit osztotta meg az olvasókkal. Jó szórakozást kívánunk!