Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Megjelent a Sztár Limonádé júliusi lapszáma Katica, Boldog órák című CD-jével! - Sztárlimonádé

Megjelent a Sztár Limonádé júliusi lapszáma Katica, Boldog órák című CD-jével!

Egy kis ízelítőt adunk a tartalomból:

– Katica a harmadik nagylemeze kapcsán adott interjút lapunknak. Az énekesnő hosszasan és őszintén mesélt az életéről, a terveiről, a május elején történt lánykérésről, és élete egyik legnagyobb fájdalmáról, édesanyja elvesztéséről, aki áprilisban, egy rövid, ám súlyos betegség következében hunyt el.

– Katica húga, Vikee nővéréhez hasonlóan jó hangi adottságokkal rendelkezik. Az énekesnőről kevesen tudják, hogy a hétköznapokon háromgyermekes édesanyaként kell helytállnia, mellette építi karrierjét.

– Baranyi Laci bácsi nemrég ünnepelte a 95. születésnapját. A színművész lapunknak mesélte el, hogy film is készül az életéből, és reméli, hogy még ott lehet majd a bemutatóján.

– Az énekeseknek, a művészeknek az élete pont fordítva működik, mint az átlag emberé. Nyáron a munkáé a főszerep. Lapunknak Balance Imi, Dred, Peller Anna, Peszter, Pajor Arabella és Partycsóka Tomi árulta el, idén mikor jut idő a pihenésre.

– Bódi Guszti unokájával készített duettet Lorenzo, melyről a Sztár Limonádénak mesélt.

– Képes összeállításunkkal a Csomópont Egyesület Hello Nyár Fesztiváljára kalauzoljuk el az olvasókat.

– A TV2 Drágám, add az életed legújabb évadának nyertese, Kiss Péter Balázs és felesége lapunknak árulták el, mihez kezdenek a nyereményükkel.

– Flipper Öcsi 60 éves lenne, évfordulója alkalmából nagy bulit rendeztek barátai a tiszteletére.

– Olvashattok még Kőmíves Péterről és Suták Csengéről, Haddad Henrik Rickyről, a Humortechnikum idei versenyéről és győzteseiről, Radics Márk lemezbemutató koncertjéről, Beleznay Endréről, Majsai Gáborról, Czimmermann Kittiről, a Filtolról, a Sentimento együttesről, és Kádár Mónika lányáról. Ezúttal 56 oldalon „csemegézhettek” a jobbnál jobb sztorikból!

Posztereinken Katicát és Majsai Gábort találjátok!