Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Megjelent a Sztár Limonádé júniusi lapszáma! - Sztárlimonádé

Megjelent a Sztár Limonádé júniusi lapszáma!

Magazinunkban „találkozhattok” Rácz Jenővel, aki lapunknak mesélt arról, miben változott meg az élete a kislánya érkezése óta. Erős Antónia a cukorbetegségéről beszélt. Jolly és szerelme, Barbara pedig elárulták, van-e helye a kapcsolatukban a féltékenységnek. Összeállításunkban olyan hazai sztárokat „gyűjtöttünk” össze, akik örökölték édesapjuk tehetségét.

Olvashattok még Ladinek Juditról, aki a magánéletébe is betekintést engedett. Csakúgy, mint Sydney van den Bosch, akit sokan a Szerencsekerékből ismernek. Peter Srámek és Korda György közös győzelmével zárult a Duna TV-n a Csináljuk a Fesztivált! Az énekes lapunkon keresztül mondott köszönetet mindenkinek a sikeréért. Nem sokára az RTL Klub műsorára tűzi a Házasodna a gazda című műsorát, most a párt kereső gazdákat mutatjuk be olvasóinknak.

Húsz kérdésünkre Eldorado Attila válaszolt, és képes összeállításunkkal emlékeztünk meg a Dallamokon át tízedik születésnapjáról.

Skinti Csaba a Sztár Limonádé olvasóival osztotta meg, hogy új felállásban robog tovább a Cairo együttes. Csongrádi Kata május 8-án adott koncertet, ahol férjéről S. Nagy Istvánról is megemlékeztek, természetesen lapunk is ott járt! Népszerű rovatunkban, a Legendás sorozatokban ezúttal a Tenkes kapitánya című sorozatról olvashattok.

Beleznay Endre önálló műsort kapott, mely a Na, végre! címet viseli. Hamarosan a Trimedio TV-n láthatjátok.

Végül, de nem utolsó sorban Széphalmi Juliska elárulta, térdműtétje utána végre visszatérhet a színházba, Kocsis Janika szerint a járvány maradványai itt maradtak, megemlékeztünk Bradányi Ivánról, aki nemrégiben 92 éves korában hunyt el, Elek Icu lemezbemutató koncertjén is ott jártunk, és bemutatjuk az X-Faktor legújabb mentorát: Herceg Erikát.

Jó szórakozást kívánunk!