Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Megjelent a Sztár Limonádé legújabb lapszáma! - Sztárlimonádé

Megjelent a Sztár Limonádé legújabb lapszáma!

A Sztár Limonádé legújabb lapszáma is rengeteg meglepetést tartogat számotokra! Kezdődnek a hosszú sötét esték, tökéletes elfoglaltság lesz a magazinunkat lapozgatni.

Ezúttal Cooky mesélt arról, romantikus lánykéréssel kívánja eljegyezni gyermekei édesanyját. Ők is szerepelnek a szeptember végén induló Dancing with the Stars című táncversenyben, a többi sztárpárosról is olvashattok. Pataky Attila exkluzív interjúban árulta el, nagyon megviselte az elmúlt bő egy éves leállás, és meg kellett küzdeni a koronavírussal is. Nemrég ünnepelte a 70. születésnapját, ebből az alkalomból felesége titkos bulival lepte meg a legendát. Aki szerette a Szerencsekereket Kasza Tibivel, jó hírrel szolgálunk, mert lesz folytatás. „Nézzetek be a kulisszák mögé!” Bunyós Pityu az 1992-es olimpián versenyzett. Most lapunknak mesélt arról, mit adott számára az idei ötkarikás játék.

Összeállításunkban sztárjaink (Sihell Ferry, Pintácsi Viki, Tóth Tünde, Jáger Gyula, Balance Band, Radics Márk, Jessy) arról meséltek, a nyáron a munka mellett maradt-e idő a pihenésre.

Lapunk jósnője, Müller Rózsa ezúttal Kádár Mónikának vetett kártyát, akiről kiderült, ő maga is spirituális beállítottságú!

Kökény Attila legfiatalabb gyermeke is már 15 éves. Lali pedig örökölte édesapja tehetségét, lapunknak mesélt a büszke édesapa fiáról.

Új rovattal is találkozhattok, a következő hónapokban egy-egy sztár válaszolja meg húsz kérdésünket. Első alkalommal Pusztai Nicoleta mesélt magáról. De Bujtás Mozsgán és párja, Horváth Sándor is betekintést engedett magánéletükbe. Nem titok, a színpadon is egy párt alkotnak. Czimmermann Kitti férjhez ment, az esküvőről elsőként lapunknak mesélt, sőt fotókat is mutatott. Pintér Timi és Ruha Tomi kisfia tavaly született. A sztárpáros mindennapjaikról meséltek a Sztár Limonádénak. Demeter Zsuzsi azt mesélte el, Olaszországban szeretne élni. Sztojka Tibi elárulta gyermekkori szerelme a felesége.

Végül, de nem utolsósorban egy óriási összeállítást láthattok az augusztus végén megtartott Good Bye Nyár Fesztivál 2021-ről, ahol egyben arany- és platinalemezeket vehettek át a Trimedio sztárja. És az idei Arany Violin Énekverseny végeredményéről is beszámolunk.

Dupla posztereinken Kasza Tibivel és a Dancing with the Stars versenyzőivel „találkozhattok”.

És a végére még egy jó hír: Megújultunk, reméljük, ezzel még olvashatóbbá tettük számotokra magazinunkat!

Jó szórakozást kívánunk!