Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Megjelent a Sztár Limonádé legújabb lapszáma! - Sztárlimonádé

Megjelent a Sztár Limonádé legújabb lapszáma!

Megjelent a legújabb lapszámunk!

Így év elején, a szokásunkhoz híven készítettünk az újévi fogadalmakról egy összeállítást. Bebe, Majsai Gábor, Sláger Tibó, Elek Icu, Baby Gabi, Csepregi Éva és Radics Márk osztotta meg ezzel kapcsolatban velük gondolataikat.

Bunyós Pityuról már megírtuk, hogy elkapta a koronavírust, most azonban részletesen beszélt a több hetes küzdelméről. Kis Grófo arról mesélt, hogyan szöktette meg feleségét, és ez milyen családi vitát váltott ki náluk. Molnár György Elefánttal Kóbor Jánosról emlékeztünk meg. Megható gondolatait osztotta meg lapunkkal, és azt is elárulta, mi lesz az Omega további sorsa. Soltész Rezső szívbetegsége óta visszavett a tempóból, arról beszélt nekünk, milyen tervei vannak 2022-re. A Sztárban sztár leszek! győztese, Csiszár István december elején visszaköltözött felújított lakásába, ami még a verseny alatt égett ki. Mesélt a nyeremény sorsáról, de azt is elárulta, szeretnének még egy gyermeket. Ezúttal Kádár Mónika válaszolt a húsz kérdésünkre. Straub Dezső új otthonáról és a plasztikázásról mesélt. Katica pedig boldogan újságolta örömét, elindult első saját, beszélgetős, zenés műsora a TV2 zenecsatornáján, a Zenebutikon.

De „találkozhattok” még Mardollal, az X-Faktor rapperével, régi sorozatunkban a Pasik!-ról olvashattok, Beleznay Endrének 25 éves lett a lánya, Csuti Csaba optimistán néz a jövőbe, Jáger Gyula meghívást Fenyő Miklós koncertjére, az énekes boldogan mesélt az élményéről. Gajdos Attila, a Shygys tagja új formációjával járja az országot. Wiragh boldogan mutatta meg nemrég született gyermekét a sztár Limonádénak, és nem utolsósorban Jackie, a kecskeméti rappert is megismerhetitek.

És ezúttal a dupla ajándék poszterünkön két különböző naptárt találtok. Válasszátok ki a kedvesebbet magatoknak!

Jó szórakozást kívánunk!