Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Megjelent a Sztár Limonádé legújabb lapszáma! - Sztárlimonádé

Megjelent a Sztár Limonádé legújabb lapszáma!

Most is lesznek bőven új információink számotokra. Olvashattok Kökény Attiláról, aki a Sztárban Sztár zsűrijében második alkalommal foglalt helyet. Márió fájdalmas vallomásáról, aki tavaly ősszel, leukémia következtében veszítette el gyermeke édesanyját. Összeállításunkban olyan sztárok mesélnek magánéletükről, akik szakításuk után újrakezdték az életüket. Jessyre tavaly talált rá a szerelem, Tóth Katica is múlt évben költözött össze új párjával, és Kádár Mónika is beavatta magazinunkat a házasságának megromlásába.

Horváth Éva megmutatta, milyen csodás helyen él Balin családjával, és de azt is elárulta, mi az, ami nagyon hiányzik számára Magyarországból. Vastag Csaba a 40. születésnapját ünnepelte, mi is ott voltunk.

Madár Veronika Interjú egy limonádé mellett rovatunkban mesélt édesapja elvesztéséről, illetve azt is elárulta, a Jóban Rosszban után milyen új feladatokba kezdett.

Varga Irén-lázban ég az ország, biztos ma már senkinek nem kell bemutatni, kiről is van szó. De hogy mit mond a zenész szakma, azt magazinunkban olvashatjátok.

A hölgyekről ezúttal sem feledkeztek meg sztárjaink, Nőnap alkalmából üzentek énekeseink. Ezúttal húsz kérdésünkre pedig Horváth Gyula válaszolt. A legendás sorozatunk főszereplője a Tűzvonalban című film, melyről számos érdekességet találtok. Illetve Sláger Tibó új műsort kapott, Nyári Dia új sorozatban tért vissza a képernyőre, Kóti Norbi nem csak énekel, hanem stúdiót is üzemeltet! ShanZone Zolo Pajor Arabellával fog duettezni, Korcsek Sanyi nem szándékozik el költözni Felvidékről, a távolság sem okoz számára akadályt a fellépéseiben, Rácz Olivér különleges videoklipet készített, és végül, de nem utolsó sorban Csibész Tóth Miki mesélt a nagylemezének bemutatkozó koncertjéről.

A dupla poszterünk főszereplői ezúttal Kökény Attila és Márió! Jó szórakozást kívánunk!