Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Megjelent a Sztár Limonádé magazin legújabb lapszáma! - Sztárlimonádé

Megjelent a Sztár Limonádé magazin legújabb lapszáma!

Megjelent a Sztár Limonádé magazin legújabb lapszáma!

Magazinunk mellékleteként ezúttal Az ősz slágerei a Trimedio sztárjaival című CD-t találjátok.

A lemezen a következő előadókat hallhatjátok: Singh Viki és Schmuck Andor, Czimmermann Kitti, Napsugár Anna, Luigi, MikiNiki és a Csinibabák, Dorisz, Hamzai Bálint, Pajor Arabella, Oláh Joci feat Tebe, Frenki, Norbi, Mezei Magdaléna, Mulatós Kata, Gitus, Shanzone Zolo, Chairo, Katica, Ildi és Martin, Radics Márk, Chee, Edisz, Jenifer, Turcsányi Tibi, Esto, Pintér Timi, Demeter Zsuzsi, Csuti Csaba, Pál Zoli, Veronik, Gál Laci, reményi Béla, Romeo és Tamburilda.

Minden előadóval készült egy-egy interjú, melyben jobban megismerhetitek kedvenceiteket.

Magazinunkban „találkozhattok” még a Sztárban sztár leszek! egyik női mesterével, Köllő Babett-tel, Szandival, a Dancing with the Stars versenyzőjével, Dobó Katával, Sláger Tibóval, aki először beszélt arról, hogy két agyvérzésen is átesett. Új rovatunkban, melyben hónapról hónapra egy ikonikus magyar sorozatot elevenítünk fel, első alkalommal az egykor nagy népszerűségnek örvendő Família Kft. legendás nagypapájával, Baranyi László színművésszel beszélgettünk. És nem utolsós sorban a 14. Nemzeti Vágtán történtekről is beszámoltunk.

Két ajándék poszterünkön ezúttal a Sztárban Sztár leszek! Köllő Babett csapatának versenyzőit és a CD melléklet sztárjait találjátok.

Jó szórakozást kívánunk magazinunkhoz és a CD-hez!