Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Megjelent Amanda Ardens első könyve - Sztárlimonádé

Megjelent Amanda Ardens első könyve

Már Magyarországon is megjelent Kozso és Kádár Mónika lányának, Amanda Ardensnek Szexidők című könyve. Augusztus 15-én, óriási show-műsorral „fűszerezve” egy sajtótájékoztatón találkozhatott vele és írásával a közönség.

A vér nem válik vízzé – tartja a mondás. Ez igaz Amandára is. Bár örökölte szülei művészi vénáját, mégis ügyvédnek készült, végül kommunikációs, PR-reklám-marketing szakon diplomázott. Egyelőre még a végzettsége szerint dolgozik, viszont az az álma, hogy felhagyjon a civil munkával, és kizárólag íróként tevékenykedjen. Tavaly szeptemberben jelent meg első könyve Amerikában – amely a tengerentúlon már óriási sikert aratott –, most viszont magyar nyelven, Szexidők címmel itthon is kapható. A megjelenés alkalmából egy látványos műsor keretein belül mutatkozott be a magyar közönségnek, melyen többek között édesanyja, Kádár Mónika is színpadra lépett. Lapunknak elárulta, nagyon sok ötlete van még, amit szeretne megvalósítani.

– Anna története részben arról szól, hogyan éli meg egy anyuka a válását. Nagyon tisztelem azokat a nőket, akik egyedül nevelik a gyermeküket. Én ezt egészet közelről láttam a szüleim válása miatt. A szexualitás mellett Anna érzelmi hullámvasútját is megjelenítem, hogyan tud a mindennapokban a szerelemmel nőként egyedül érvényesülni. Nem csak az erotika, hanem a mély lélektana is fellelhető benne: honnan hová érkezik meg. Részben feldolgoztam azokat az érzéseket, amiket gyerekkoromtól megéltem. Eljátszottam a gondolattal, ha elvált szülőként nevelném a kislányomat, az milyen lenne. A visszajelzések alapján azt érzem, sikerült megérintenem az embereket – mesélte érdeklődésünkre Amanda.