Megszületett Henna kisfia – Édesanyja volt vele a szülőszobán

Hatalmas boldogság érte Hennát! A mulatós sztár életet adott első gyermekének, és újdonsült anyukaként a Sztár Limonádénak adott exkluzív interjút. A szülés nem volt könnyű számára, de a baba és a mama is jól vannak. Párja mellett Henna szülei jelentik a legnagyobb segítséget most az énekesnőnek.

 

Henna a Facebookon tette közzé először az örömhírt, a rajongók sorra gratuláltak az újszülötthöz.

“Nagyon nehéz szülés volt, császároztak, mert a picike nem akart érkezni, nagyon jól érezte magát a pocakomban. Végül november 2-án, este 3000 grammal és 52 centivel látta meg a napvilágot, nagy volt az öröm. Most már több hete itthon vagyunk és minden a legnagyobb rendben van, sikerült kialakítanunk a napi rutint. Kicsit fáradt vagyok, de nagyon élvezem az anyaságot. Nagyon jó baba, csak kétszer, háromszor kelek fel hozzá éjszaka és anyukám is mindenben segít” – nyilatkozta a Sztár Limonádénak az énekesnő.

Édesanyja segített Hennának a szülőszobán

Az énekesnő szerette volna, ha párja is ott van a szülőszobán, de végül édesanyja fogta a kezét.

“Apás szülés helyett mamás szülés volt. A párom nem bírta elviselni, hogy nagy fájdalmaim vannak, ezért az anyukám volt ott mellettem, a köldökzsinórt is ő vágta el és tartotta először a kezében a picit. Csabikám azóta is rajong a mamáért” – árulta el lapunknak Henna.

“Nagyon nagy félelmem volt a szülés, főleg, mert az első volt és nem tudtam, mire számíthatok és egyébként is félős típus vagyok. A fájdalmat nem viselem jól, megterhelő volt a szülés, de már jobban vagyok. A hasam még egy kicsit fáj, de lassan kiveszik a varratokat és könnyebb lesz a mozgás” – mondta el Henna.

 

 

Henna: Igazi kis tünemény!

Szerencsésnek tartja magát Henna, Csabika ugyanis nagyon jó kisfiú. Jókat eszik, alszik és szépen fejlődik.

“Nagyon nyugodt baba, hangja sincs, csak akkor sír, ha nagyon éhes. Igazi kis tünemény!” – árulta el a csöppségről az énekesnő, és hozzátette, úgy érzi, jó anyukája kisfiának.

“Nagyon jó érzés volt, amikor először a kezemben fogtam a babámat. Édesapám azt mondta, hogy ő az első pillanattól látta rajtam, hogy megváltoztatott az anyaság, bár én nem érzek nagy különbséget. Mindannyian nagyon boldogok vagyunk, a párommal is madarat lehetne fogatni, a nagyszülők pedig minden kényeztetést megadnak. Az anyaságra nem lehet igazán felkészülni, inkább csak belerázódik az ember. Nem érzem magam rossz anyának, de néha kétségbeesem, amikor sír, nem tudom megnyugtatni és nem tudom, mi baja. Ilyenkor anyukám mindig segít és engem is megnyugtat” – mondta Henna.