Megszületett Pintér Timi és Ruha Tomi kisfia, Tomika – Hatalmas pocakkal készítette hamarosan megjelenő nagylemezét

Pintér Timi és Ruha Tomi

– Hamarosan megjelenik a második nagylemezed, kikkel készítetted?

– Az idei év nekem egy lemezszerződéssel indult a Trimedio Kiadóval. A koronavírus miatt júniusban kezdtünk bele a munkálatokba, az az egyik különlegessége, hogy teljes egészében családi „összefogásban”. A társszerzőm a férjem, Ruha Tomi humorista, illetve a dalokban szájdobolással, füttyel, rappel is hallható. A másik társszerzőm rokon, a férjem unokatestvére, Horváth József Pluto, aki nem csak itthon, hanem Európában is igen elismert zenész. Illetve még egy családtag szerepel a lemezen, a párom testvérének a fia, aki mindössze 21 éves.

– Amikor elkezdtétek a lemez munkálatait, már 7. hónapos kismama voltál.

– Igen, pontosan ezért Pluto felajánlotta, hogy ne mi utazzunk Budapestre, hanem inkább ő jön hozzánk Debrecenbe. Szerencsére az internet és a telefon segítségével sokat tudtunk előre dolgozni, előkészítettük a munkát. A sok közös munkának köszönhetően július közepére tizenegy dal készült el. Kismamaként is mindvégig dolgoztam, énekeltem velük, majd július közepén kezdtem meg a stúdióban a munkálatokat Budapesten, Kerekes Ali közreműködésével. Nyolc és fél hónaposan énekeltem fel a szerzeményeinket. A most megjelenő Sztár Limonádé válogatásalbumon is már az új lemezről lesz hallható a Maro című dalunk.

– Nem volt nagyon fárasztó számodra, nagy pocakkal a munka?

– Előfordult, hogy még éjfélkor is énekeltem, ami nagy pocakkal rendkívül nehéz, de a kisfiunk, Tomika nagyon élvezte. Hamar kiderült, hogy már most a mulatós dalok a kedvencei, sőt a Pálinka című nótára – ha meghallja – ritmusra mozog a lába. (nevet)

A teljes cikk a szeptemberi lapszámunkban olvasható!