Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Megvalósult Kocsis Janika legnagyobb álma – Saját műsora lesz a Zenebutik TV-n - Sztárlimonádé

Megvalósult Kocsis Janika legnagyobb álma – Saját műsora lesz a Zenebutik TV-n

Kisfiúként csak álmodozhatott arról, ami most megvalósult. A Trimedio Média segítségével ugyanis hamarosan elindul önálló, zenés tévéműsora a Zenebutik Tv-n, amelynek epizódjait már fel is vették. A forgatáson a Sztár Limonádé is ott járt.

Leforgatták Kocsis Janika önálló műsorának epizódjait a gyönyörű Gödöllő-Domonyvölgyben található Lázár Lovasparkban.
„Nem is tudom, hogyan fogjak hozzá! Számomra egy újabb állomáshoz érkezett a zenei pályám, amikor is a már kettő évvel ezelőtt indult egyeztetés, tárgyalás és megbeszélés most végre megvalósult! Öröm, büszkeség és boldogság számomra, hogy bejelenthetem: a Zenebutik Tv csatornán elindul saját műsorom, ahol nem csak előadó, hanem műsorvezető is lehetek – kezdte büszkén Janika. – Természetesen, aki átélt ilyen élményt, az tudja, hogy miről beszélek, de számomra ez azért más, mert én onnan, abból a kis, beregsurányi faluból indultam tényleg nemrégen, idestova 28 éve, de ki számolja az éveket” – nevetett a zenész.
„Kisfiúcskaként álmodoztam, mi lenne, ha a tévében is zenélnék, de ezt én sem gondoltam, hogy a Trimedio Média segítségével egy műsor házigazdája is lehetek majd. Köszönöm a belém vetett bizalmat, és hitet, én igyekezni fogok, és rajtam nem múlik, hogy egy szórakoztató, tartalmas műsort nyújtsunk a fellépőinkkel együtt. Remélem, nagyon sok nézőnek tudunk kellemes perceket szerezni majd. Hálásan köszönöm az előadóknak, akik elfogadták a meghívást a műsorba és a stábnak is, akikről annyit nem szokás beszélni, én mégis hálásan köszönöm áldozatos, és készséges munkájukat” – sorolta Kocsis Janika, akivel tehát hamarosan a Zenebutik TV-n is találkozhatunk majd.