Nagy népszerűségnek örvendenek a Sztár Limonádé CD lemezei

A Sztár Limonádé CD mellékletei óriási népszerűségnek örvendenek minden alkalommal. Rengeteg visszajelzés és sok-sok olvasói levél érkezik ezekkel kapcsolatban, amelyet ezúton is köszönünk mindenkinek.

Ez alkalommal megjelent lapszámunkhoz olyan lemezeket válogatott össze a Trimedio Kiadó, amelyek már korábban megjelentek, de sokan szerették volna még, ha nekik is meglenne az album, esetlegesen hiányzik gyűjteményükből egy-egy darab. A csomagolás ezek közül tartalmaz véletlenszerűen egy-egy lemezt a felsoroltak közül.

A Sztár Limonádé Aranyalbumai már évről évre nagy sikernek örvendenek, hiszen olyan válogatásalbumokról van szó, amelyeken sokféle stílus és előadó is megtalálható. Most több olyan újságot is találhatnak a standokon, amelyek csomagolásában az egyik darab lapul.

De itt van például a Bakelit Fesztivál sorozatának darabja is, amelyből már nem is egy megjelent az első óta, sokaknak azonban hiányos a gyűjteményük. A Zenebutikon látható műsor előadóinak dalait tartalmazza a CD-lemez. A műsor házigazdájának legutóbbi albuma is helyet kapott mostani válogatott lemezeink között, ami azért is hiánypótló lehet, mert Radics Márk már gőzerővel készíti legújabb CD-jét, amely előtt érdemes beszerezni esetleg az előzőt is.

Több válogatáslemezen pedig nagy kedvenceket, és nagysikerű slágereket is találhatnak majd, amelyek már mind-mind ismerősek lehetnek a zenetévék kínálatából.

Reméljük, ez alkalommal is örömet tudunk szerezni sokaknak valamelyik CD-vel. Kellemes kikapcsolódást kívánunk és jó zenehallgatást.