Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek

Napsugár Anna elvesztette imádott férjét: Minden nap sírva kelek, sírva fekszem

Napsugár Anna néhány héttel ezelőtt veszítette el imádott férjét, Scharek Jánost, akivel 25 évig jóban-rosszban kitartottak egymás mellett. A jeltáncművész mérhetetlen fájdalmáról és új életéről először a Sztár Limonádénak mesélt.

Hogy érzi magát a történtek után?

Senkinek nem kívánom azt a kínzó fájdalmat, amit mindennap átélek. A szívem ki akar esni, sehol nem találom a helyemet. Nem véletlen hogy a 33. vőlegényemet választottam férjemül, ő volt az egyetlen magyar férfi, aki boldoggá tett és fantasztikusan menedzselt még betegen is. János igazi úriember volt, mint a régi filmekben a Hypolit. Az utolsó 3 évben, éjt s nappalt ápoltam őt, de megérte, minden vele töltött idő örök kincs marad a számomra, többet ér minden pénznél. Amióta nincs, én is meghaltam, darabokra hullott a lelkem. Az anyukámért is nagyon aggódom, mert nemrég kórházba került a szívével, és műtét vár rá. Közben fél éve nekem is leállt a gyomrom, még nem találják okát, de emiatt én is legyengülök, sokszor csak alszom munka után, ha épp nem anyukámnak segítek.

Bármi vagy bárki tud némi vigaszt nyújtani?

A családom, barátaim próbálják ragasztgatni a lelkemet, de egyelőre reménytelenül. Csak vagyok és próbálok túlélni. A munka és a zene tesz csak boldoggá, ott keresem örömöm forrását. Három dalt írtam Jánosról és a szerelmünkről, amikhez videóklipek készülnek. Ez segít abban, hogy kicsit könnyebben éljem meg a hétköznapokat. Az biztos, hogy sosem leszek már felhőtlenül boldog, valami eltört bennem, ami már nem hozható vissza.

Sikerült kialakítania egyedül a mindennapokat?

Én 14 éves korom óta dolgozom. Tudom azt, hogy mit jelent önállónak lenni. Két kezemmel építettem fel mindent, amim most van. Nagyon nehéz ott élni, ahol majdnem 20 évig szerettél s ápoltál valakit, de már nincs veled. Minden rá emlékeztet, minden nap sírva kelek, sírva fekszem. Ha nem lenne édesanyukám, a 2 testvérem, és a munkám, örökre bezárkóztam volna. Fel akartam adni mindent, amit 35 éve építek, a Napsugár Anna jeltánctársulatot szét is oszlattam. A közönség szeretete viszont bebizonyította számomra, hogy szükségük van rám, miattuk nem adom fel. Mos már egyénileg, duóban vagy trióban járok fellépni.

Hogyan értékeli a tavalyi évet?

A karrierem szempontjából életem legsikeresebb, legkiemelkedőbb éve volt. Országosan, színvonalas rendezvényeken és a televízióban is többször felléphettem. A szülinapomon, november 21-én megjelent a 2 lemezem, ami aranylemez lesz a kiadómnak köszönhetően. Emellett rengeteg embernek tudtam ingyen segíteni. Jánosom elvesztése miatt viszont ez volt a legszomorúbb évem is, ami örök fájdalmat okozott a lelkemben.

Milyen tervei vannak 2023-ra?

Még több rendezvényre eljutni új dalaimmal, amik már készülnek Gyémánt Ferenc zeneszerző közreműködésével. Legnagyobb álmom idén Nédó Olga művésznővel duóban leforgatni a Halleluja című dalom klipjét, és a 100 tagú cigányzenekarral élőben elénekelni jeltánc kíséretében. A Trimedio segítségével pedig kiadni a harmadik lemezem.

Napsugár Anna
Napsugár Anna