Nótár Mary: „Nem bánnám, ha a színpadról vinnének szülni!”

Nótár Mary

Míg tavaly arról nyilatkozott a magyar mulatós királynő, hogy egyelőre nem túl közeli terve a családalapítás, az esküvő és a gyermekvállalás, de azóta változtak érzései. Azt mesélte lapunknak, hogy egy jó ideje már tervezték párjával első közös gyermeküket.

– Számomra mindig is fontos volt, hogy elérjem a céljaimat, mielőtt anya leszek, még annak ellenére is, hogy régóta vágytam egy babára. A karrieremben szinte minden megvalósult, amit szerettem volna, a gyermekvállalásnak a feltételei pedig kialakultak. De mégis a legfontosabb az volt, hogy megtaláljam ehhez a tökéletes partnert, párt. Dávid az az ember, akivel fél évvel ezelőtt jutottunk el arra a szintre, hogy beszéljünk a családalapításról. Tervezett baba volt, de a sorsra hagytuk, mikor jön el ennek az ideje – kezdte a Sztár Limonádénak Nótár Mary.

A család minden tagjával megosztották már boldogságukat

– Mielőtt a boldogságunkat megosztottuk volna a nyilvánossággal is, úgy terveztük, hogy egy ünnepi vacsora keretében tájékoztatjuk a szüleimet, hogy gyermekem fog születni, de nem bírtam magamban tartani, így már a nagy bejelentés előtt egy nappal megosztottam a szüleimmel az örömhírt. A párom, Dávid családjával és az én testvéreimmel ezt követően osztottuk meg a hírt a baba érkezéséről – árulta el az énekesnő, majd visszaemlékezett arra a pillanatra, amikor rájött, hogy bizony várandós.

– Nem jellemző rám, hogy minden ok nélkül rosszul legyek, ezért amikor elkezdődtek a reggeli émelygéseim, elég egyértelmű volt számomra, hogy mi lehet az oka. Mégis, amikor megbizonyosodtam róla, hogy gyermekem lesz, megijedtem. Dávidnak úgy adtam a tudtára, hogy egy babacipőt raktam az asztalra, és azzal vártam haza. Határtalan öröm és boldogság váltotta fel a félelmemet, és a párom alig jutott szóhoz, amikor megmutattam neki az első ultrahangos képet a gyermekünkről – osztotta meg magazinunkkal Mary a nagy bejelentés pillanatait. Párja természetesen már most félti az énekesnő egészségét, hiszen egyelőre minden fellépésének eleget tesz, sőt, egészen sokáig, akár nagy pocakkal is a színpadon fogjuk őt látni.

Párja aggódik Mary egészsége miatt

– Törékeny és picike vagyok, de kemény csajnak tartom magam. Teljesen érthető és természetes, hogy Dávid aggódik, hiszen a rajongóim szeretnek a lehető legközelebb kerülni hozzám. Azt sem bánnám, ha a színpadról vinnének szülni – mondja nevetve Mary, majd a mindenkit foglalkoztató kérdésünkre, lesz-e esküvő a közeljövőben, szűkszavúan válaszolt.

– Elsősorban most minden figyelmünket a babára szeretnénk fordítani, és mindent megadni neki, amire csak szüksége van. De természetesen felmerült már bennünk a gondolat az esküvőről, de előbb még el kell azt is döntenünk, hogy egy nagy lagzit szeretnénk-e, vagy csak a szűk családi körben mondjuk ki a boldogító igent – árulta el Mary.