Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek

Nyári Darinka igazgató lett: Imádom ezt a munkát, mert sokkal rugalmasabb és kötetlenebb

Nyári Darinkát a Jóban Rosszban színésznőjeként ismerte meg az ország, ám ma már elsősorban művház igazgatóként dolgozik. A szereplés azonban továbbra is közel áll hozzá, legközelebb például a TV2 Vigyázat, gyerekkel vagyok! című műsorában láthatták a nézők.

Darinka kislányával, a 10 éves Zoéval együtt játszott a vetélkedőben. Anya és lánya nagyon jól szórakoztak a műsor felvétele során.

„Örültünk a megkeresésnek, mert nagyon szeretjük ezt a műsort, és a korábbi részeket is láttuk. Zuzunak is volt kedve hozzá, ő egyébként sem egy szégyenlős típus, szeret szerepelni. Élveztük az egészet” – kezdte a színésznő, akit kislánya egyáltalán nem tudott kellemetlen helyzetbe hozni.

“A problémákat sem söpörjük a szőnyeg alá”

„A mi családunk úgy él együtt, hogy tisztában vagyunk a saját hülyeségeinkkel, hibáinkkal, és tudunk is együtt nevetni rajtuk. Nagyon jól ismerjük egymást, mert rengeteget beszélgetünk, ezért nem tudott meglepni. Hiába csak 10 éves, nagyon komoly, érett csajszi, akivel mindent megbeszélünk, a problémákat sem söpörjük a szőnyeg alá.”

Nyári Darinka és férje, Kiss Ernő Zsolt (Fotó: Facebook)

 

Zoé egyébként édesanyja elmondása szerint nagyon kreatív gyerek, aki nem jön zavarba, ha kamerát lát. Talán még az is lehet, hogy követi szüleit a színészi pályán.

„Jól énekel, táncol, és mostanság videókat gyárt, amiket ő talál ki, vesz fel és meg is vágja azokat. Ezek ösztönből jönnek belőle, ahogy a szereplés is. Nem csoda, hiszen ebben nőtt fel, számára ez a természetes. Szívesen jön velünk forgatni, interjúkra, színházba, sőt előfordult, hogy castingra is elment. Azt szokta mondani, hogy szívesen játszana filmben, de még korai arról beszélni, hogy milyen pályát választ majd. Mi semmit nem erőltetünk rá, és lebeszélni se fogjuk, mert mellettünk pontosan látja, mik a színészet árnyoldalai, milyen lemondásokkal jár ez a szakma. Egyébként sok minden érdekli és nagyon jó tanuló is, még bármi lehet belőle.”

Zoé sok mindenben nagyon tehetséges (Fotó: Facebook)

“A színház a háttérbe szorult az életemben”

Darinkának sem a főállása jelenleg a színészet. 2020 december óta a pomázi művelődési ház igazgatója.

„Azóta a színház a háttérbe szorult az életemben, de nem bánom, mert imádom ezt a munkát, sokkal rugalmasabb és kötetlenebb. Mellette be tudok vállalni tévés felkéréseket, szerepléseket, és nyitott is vagyok rájuk. Ami egyedül kiesett az életemből, az a színház, mert a próbaidőszakban a munkám mellett semmire nem jutna időm. Persze, ha megtalálna egy olyan szerep, amire nagyon vágyom, azt biztos megoldanám valahogy” – tette hozzá.