Óriási bulit csaptak Sihell Ferryék az Oktoberfesten

Sihell Ferry, a Dallamokon át házigazdája már hetekkel ezelőtt készült az október 2-i koncertre.

„Nagyon szeretem az ilyen jellegű fellépéseket, mert minden előadóval szinte baráti a kapcsolatunk és ilyenkor jókat beszélgetünk is a háttérben” – mondta az énekes-műsorvezető, aki más tervekkel is készült az októberi hétvégére.

„Direkt taxival jöttünk a helyszínre, hogy megkóstolhassuk a finom söröket. Annyit mondhatok, hogy ezúttal sem csalódtunk és nagyon jó kedvünk volt” – nevetett Ferry.

Az európai emberek jó részének és minden német lakosnak az Oktoberfest az egyik legnagyobb őszi sörünnep. A több mint 200 éves rendezvény összehozza az európai sörkedvelőket, és ezzel létrejön a világ legnagyobb sörfesztiválja. A rendezvényt más országokban is megrendezik: München, Párizs, New York és Sydney után 2016-ban az Oktoberfest negyedik alkalommal érkezett Budapestre.

Henna nagyágyúkkal sörözgetett az Oktoberfesten

Az ország legnagyobb gasztrofesztiválján 50 fellépővel, 4 napon át várták a vendégeket több, mint 300 féle sörrel. Természetesen az előadók is megkóstolták a különleges hűsítőket. Bár Henna nem szereti az ízét, de a citromos alkoholmentes sörnek nem tudott ellenállni.

Az esemény beharangozó sajtótájékoztatóján a fellépők közül már többen is megkóstolták a finom söröket, és elmondták, mivel készülnek a nagy eseményre. Henna például elárulta kérdésünkre, hogy nagyon örült, hogy olyan nagy művészekkel is találkozhatott, mint például Charlie.

– Már nem izgulok úgy ilyen nagy események előtt, mint gyerekkoromban – kezdte a Sztár Limonádénak Henna.

– A sajtótájékoztatón viszont igazi nagy ágyúkkal találkoztam, akikkel egy élmény volt beszélgetni. Többükkel közös fotókat is készítettünk – mondja a mulatós hercegnő, aki a sör ízét nem igazán szereti.

– Keserű, de néha a citromos, alkoholmentes sört megiszom – árulta el a fiatal énekesnő.