Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Retro életérzés a Zenebutik TV reality műsorából megismert zenész dalaiban - Sztárlimonádé

Retro életérzés a Zenebutik TV reality műsorából megismert zenész dalaiban

Hársházi Szabi 2020 évvége óta folyamatosan készíti és sorra jelenteti meg saját dalait (amelyek hangzásvilágukban főként a ’80-as, ’90-es éveket idézik meg) és jelen van azokkal a hazai televíziós zene csatornákon, valamint különböző rádiókban is. Szabi bemutatkozó albuma idén nyáron jelenik meg. A lemez egyik legígéretesebb dala a „Jelez a szív” című szerzemény, amely egy videóklip kíséretében június 1-jén felkerült a legnagyobb videómegosztó portálra (az album előfutáraként).

A zenei szakmában szerzőként és producerként sikeresen tevékenykedő Hársházi Szabi – aki anno a TV2 Zenebutik csatornáján futó Az élet dalos oldala” című zenés reality műsor egyik szereplője (is) volt – 2020 őszén gondolt egy merészet és maga is kilépett a rivaldafénybe, azaz előadóként debütált. Azóta a saját előadásában felcsendülő dalokból összejött neki egy albumnyi, amit hamarosan „Antré” címmel fog megjelentetni.

– A lemez címének az “Antré” nevet adom. Úgy gondolom, hogy ebben bent van minden. Hisz ezek a dalok a belépőim előadóként a hazai könnyűzene világába. Jobb címet nem is tudnék neki adni, hisz a már single-ként megjelent televíziókban és rádiókban is hallható dalaim lesznek rajt, illetve pár teljesen új szerzemény is helyet kap a korongon – árulta el Hársházi Szabi a lemezről, aki a dalaiban a ’80-as ’90-es éveket hozza el a hallgatóknak, hangzásvilágban.

– Ha most a ’80-as években lennénk, akár diszkó robbantó sláger is lehetne Hársházi Szabi fülbemászó újdonsága – írja az új dalról több internetes sajtóorgánum.