Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Schobert Norbert saját könyvében is a szénhidrátmérgezés ellen harcol - Sztárlimonádé

Schobert Norbert saját könyvében is a szénhidrátmérgezés ellen harcol

Most megjelent könyvében összegzi a tapasztalatokat, sőt néhány sikertörténet – köztük fia, ifjabb Schobert Norbi kendőzetlen őszinteségű vallomása – is olvasható az egyedülálló életmód-módszerét bemutató kiadványban.

Több, mint két évtizede tekinti missziójának Schobert Norbert a súlyfelesleggel szembeni harcot. Egyedülálló ’Update’ módszerének kidolgozását 2002-ben kezdte meg, amely hamar óriási siker lett. „Húsz éve harcolok, hogy minél többen megismerjék a szénhidrátszegény életmód előnyeit. Húsz éve folytatom a súlycsökkentő missziómat és viselem a támadásokat. Húsz éve tapasztalom, hogy az elveim beigazolódtak. A lelkesedésem ugyanolyan, mint amikor megalkottam az Update rendszerét, de már sokkal óvatosabb és megfontoltabb vagyok” – mondta az Álomgyár Kiadó gondozásában megjelent legújabb könyve, a ’Norbi Titok’ kapcsán Schobert Norbert, aki a kiadványban őszintén beszél fogyasztó-módszeréről, magasságokról és mélypontokról.

Könyve sikertörténetei között nagyobbik fia, ifjabb Schobert Norbi fogyásának története is megelevenedik, aki szintén édesapja módszerének köszönhetően intett búcsút a súlyfeleslegnek.

– Több tízezer ember sikere és klinikai vizsgálatok igazolják, hogy az időkorlátokra épülő, csökkentett szénhidrátbevitel jelentősen segíti a fogyást. Ez az a Norbi titok, amit húsz éve közzétettem, hogy esélyt adhassak mindazoknak, akik ki akarnak törni az életüket gúzsba kötő zsírbörtönből. Minden erőmmel azon vagyok, hogy megmentsem az embereket a szénhidrátmérgezéstől. A magyar emberek többsége ugyanis a napi maximális mennyiség sokszorosát fogyasztja, ami egyenes út az elhízáshoz. Ennek leküzdéséhez szeretnék segítséget nyújtani. Ez a könyv a kulcs, az Update pedig az ajtó, amelyen ha valaki belép, soha többé nem akar visszafordulni – árulta el a könyv szerzője, aki két ok miatt döntött az új kiadvány megírása mellett.

– Húsz év nagy idő. Felnőtt két generáció, akik legfeljebb az internetről vagy egyéb, közvetett úton szerezhettek részinformációkat a módszerről. Másrészt rengeteg tapasztalat és bizonyíték gyűlt össze az Update sikeres alkalmazásáról. Olyan emberek is megszólalnak a kötetben, akiknek nem tíz-húsz kilókat sikerült lefogyniuk, hanem ennek a sokszorosát! Köztük olvasható a nagyobbik fiam története is, akire nagyon büszke vagyok, hiszen – a bántások kereszttüzében – önszántából dolgozott meg azért, hogy kirobbanó formában legyen. Egészségesen és lefogyva élni jó. Hiszek benne, hogy a módszeremmel ez bárkinek sikerülhet – mondta a könyvesboltokban már elérhető, receptekkel turbózott legújabb könyve kapcsán Schobert Norbert.