Újra Budapestre költözik az Oktoberfest

A világ legnagyobb sörfesztiválja idén is ellátogat Budapestre! Így Magyarországon negyedik alkalommal élheted át az igazi bajor élményt a Paulaner Oktoberfest Nagysátorban Budapesten, a Felvonulási téren szeptember 29. és október 2. között. Több mint 110 kiállító, 55 sörfőzde, 300 féle sör valamint nem utolsó sorban több, mint 50 fellépő garantálja a jó hangulatot.

Az európai emberek jó részének és minden német lakosnak az Oktoberfest az egyik legnagyobb őszi sörünnep. A több mint 200 éves ünnep összehozza az európai sörkedvelőket, és ezzel létrejön a világ legnagyobb sörfesztiválja. A rendezvényt más országokban is megrendezik: München, Párizs, New York és Sydney után 2016-ban az Oktoberfest negyedik alkalommal érkezik Budapesten.

A legnagyobb őszi sörünnep hatalmas területén óriás fűtött sörsátorral, Paulaner Oktoberfest München sörsátorral, több színpaddal, utcabállal, hangulatidéző sramli zenéivel, hivatalos Paulaner Oktoberfest Shoppal, és óriás kalandparkkal is találkozhatnak az érdeklődők.

Hazánk kézműves sörfőzdéi és nemzetközi sörmanufaktúrái mellett megtalálható lesz a rendezvényen a ‘Budapest Utca’, fővárosunk kedvelt szórakozóhelyeivel, pubjaival, street food éttermeivel. A ’Világkonyhában’ nemzetközi ételek mellett a látogatók megkóstolhatják az egzotikus országok söreit, és sörből készült ételeit is.

Az Oktoberfest Budapesten több mint ötven fellépő szórakoztatja majd a közönséget. A kínálatban olyan előadók szerepelnek, mint Mr. President, a Beatrice, Kasza Tibi, Radics Gigi, Tóth Gabi, Caramel, vagy Charlie. Mellettük számos retro előadó és sramli zenekar gondoskodik majd a jó hangulatról.

Az esemény beharangozó sajtótájékoztatóján a fellépők közül már többen is megkóstolták a finom söröket, és elmondták, mivel készülnek a nagy eseményre. Henna például elárulta kérdésünkre, hogy nagyon örült, hogy olyan nagy művészekkel is találkozhatott, mint például Charlie és nagyon várja már a Dallamokon át nagykoncertet, melyet október 2-án rendeznek majd meg az Oktoberfesten.