Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Világsztárok lepték el a fővárost – Johnny Depp és Zendaya is Magyarországon forgat - Sztárlimonádé

Világsztárok lepték el a fővárost – Johnny Depp és Zendaya is Magyarországon forgat

A sztárok közelsége szinte már megszokott Budapest utcáin. Újabb hírességek érkeztek forgatni kishazánkba, ezúttal a Karib-tenger kalóza, Johnny Depp és az Eufória gyönyörű színésznője, Zendaya készítik legújabb filmjüket. Miattuk bolydult fel a főváros, a rajongók őket vadásszák Budapest utcáin.

 

Zendaya a Dűne második részének forgatására érkezett Magyarországra. Várhatóan hosszú időt fog nálunk tölteni, így bőven lesz alkalom a közös fotó reményében nyitott szemmel járni, az eddigi tapasztalatok szerint a világhírű színésznő allűröktől mentes, közvetlen, és szívesen fotózkodik.
A színésznőt egy turista egyik este egy helyi olasz étteremben szúrta ki, ahová testőreivel érkezett.
„Olasz étteremben láttam vacsorázni. Miután a hely bezárt, elsétált mellettem a biztonsági őreivel. Amikor beszállt egy kisbuszba, felismertem, hogy ő az. Nem volt felhajtás vagy rajongók körülötte” – számolt be a Twitteren a külföldi férfi.

Zendaya imádja Budapestet

Az Instagramot is elárasztották a színésznővel készült közös fényképek. Egy neve elhallgatását kérő stábtagtól azt is megtudtuk, a színésznőt tejesen magával ragadta Magyarország.
„Forgatások után, ha nem végez túl későn, szívesen veti bele magát a budapesti estékbe. Választhatná a hotelszobája szervízét, de inkább felfedezi a helyi éttermeket. Szereti a város lüktetését, és az sem zavarja, hogy lépten-nyomon felismerik” – árulta el egy bennfentes.

Johnny Depp bárhol felbukkanhat

Az elmúlt hónapokban a válásától volt hangos a sajtó, Johnny Depp és Amber Heard perét élőben közvetítették mindenhol a világon, a nagy botrány után pedig Budapesten látták a gigasztárt. A színész egy francia film forgatására érkezett Magyarországra. A rajongók a Four Seasons Hotelben fedezték fel egy vörös hajú nővel, aki valószínűleg a színész francia akcentusát segít tökéletesíteni. Ugyanezt a hölgyet korábban már kiszúrták Johnny Depp oldalán, legutóbb Olaszországban fotózták le őket és valószínű, hogy Magyarországra is elkísérte a színészt. Depp XV. Lajost alakítja majd a készülő alkotásban, amelynek középpontjában Jeanne Bécu, a francia király utolsó hivatalos szeretője áll.