Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Iszak Eszti: Már tudok nemet mondani - Sztárlimonádé

Iszak Eszti: Már tudok nemet mondani

Iszak Eszti mindig 1000 fokon ég, egyszerre több vasat tart a tűzben, és volt idő, hogy az éjszakáit is beáldozta, ha a munkáról volt szó. Mostanra azonban egyre jobban szelektál a feladatok között, és a karrierről átkerül a fókusz a magánéletre.

A népszerű műsorvezető sokáig képtelen volt visszavenni a tempóból, és ha éjjel kellett megcsinálni egy videó utómunkáját, nem volt kérdés számára: bevállalta. Hosszú évekig élt hatalmas pörgésben, mígnem a szervezete jelzett, és szinte egyszerre találta magát szemben három komoly problémával. Ennek hatására megtanult nemet mondani. Még nem megy tökéletesen, de jó úton halad.

„Próbálok változtatni, mert nekem sem jó és a környezetemnek sem. Annyira be tud darálni a munka, hogy sokszor le kell állítanom magam, és tudatosan figyelni. Sajnos a tökéletestől még messze vagyok, de már tudok nemet mondani. Szeretnék jobb lenni. Tudom, hogy a munka, a pörgés még egy ideig tart, de utána már szeretnék a családra koncentrálni úgy, hogy ne legyen hiányérzetem a karrieremmel kapcsolatban” – meséli Iszak Eszti a Spirit FM-en is hallható #nofilter – Nők, filter nélkül Köböl Anitával című műsorban. A műsorvezető nemrégiben óriási lehetőséget kapott. Mádai Vivient váltja a TV2 Mokkájában. A rutinos tévésnek számító Eszter április 12-én kezdte meg a munkát, Istenes László mellett.