Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek

Nikol Victoria imádja a családi zenéléseket – Szeretek másokat a dalaimmal szórakoztatni”

Bár nem voltak sose gazdagok, az énekesnőnek mégis nagyon boldog gyermekkora volt. Nagyon összetartó a családjuk, kilencen vannak testvérek, mindenben segítik egymást. Nővére nemrég még a dalírásba is besegített, amikor Viktóriánál volt látogatóban. A Gyémántgyűrűt húztak az ujjamra című új nótája így született, amit azóta már fel is énekelt.

 

Nagy család
Nikol Victoriát sosem zavarta, hogy szerényen éltek szüleivel és testvéreivel. A családjában ugyanis mindenki zenél amatőr szinten, van, aki gitározik, van, aki tamburán játszik, de van hegedűs és szaxofonos is. Így a családi házban mindig jó értelemben vett hangzavar volt.
– Hatéves lehettem, amikor egyszer hintázás közben dalra fakadtam, anyukám akkor tátott szájjal hallgatott – mesélte a Sztár Limonádénak Viktória. – Később az énektanárnőm elvitt Ki mit tud! tehetségkutatókra, nyolcadikos koromban az egyiken 300 versenyző közül a másodikok lettünk. Édesanyám behúzta a vészféket akkor, mert nagyon féltett ettől a pályától és attól, hogy elköltözöm otthonról. Később mellrákot diagnosztizáltak nála, akkor abba is hagytam az éneklést, öt évig nem énekeltem egyáltalán. Ahogy meggyógyult, visszaköltözött belém a zene és Budapestre költöztem.

Áttörés
A húga pár éve titokban a nevében jelentkezett a Frédy show-ba. Ott a színpadon érezte először, hogy kiteljesedik.
– Azóta veszem komolyan az éneklést, egyre több saját dalom van. S bár én szívem szerint énekelnék arab, török, roma dalokat is, mindenki szerint a mulatósban vagyok a legjobb. Nekem a zene az életem, mindegy milyen stílusban éneklek, állandóan énekelek. Ugyanolyan szenvedéllyel a színpadon, mint otthon is. Imádok dalokat írni, legutóbb hat számot írtam pár nap alatt, hármat fel is énekeltem. A Gyémántgyűrűt húztak az ujjamra című nótát a nővéremmel közösen írtuk, nagyon jól mulattunk közben. Én így nőttem fel, boldogan, mindig sokat nevetünk, mulatunk. De hát tényleg csak egyszer élünk! – zárta mosolyogva az énekesnő.