Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Peter Srámek: Nagyon hálás vagyok Korda Györgynek és Klárikának - Sztárlimonádé

Peter Srámek: Nagyon hálás vagyok Korda Györgynek és Klárikának

Peter Srámek és Korda György közös győzelmével zárult a Duna csatorna Csináljuk a fesztivált! showműsor döntője.

Az évszázad elsőszámú slágere a közönség és a zsűri pontszámai alapján a Solymos Antal szövegíró és Schöck Ottó zeneszerző által megalkotott, Korda György előadásában ismertté vált Lady “N” lett. A Csináljuk a fesztivált! 2022-es győztes sztárelőadója így Peter Srámek lett – közölte az MTVA Sajtó és Marketing Irodája az MTI-vel.

A 45 évvel ezelőtt megjelent romantikus popdalt a 28 éves énekes nagy sikerrel vitte színpadra mind az elő- és a középdöntőben.

A dobogó második fokára a Gyöngyhajú lány című Omega-dallal Miller Zoltán léphetett fel. Harmadik helyen az ikonikus LGT-sláger, a Nem adom fel! végzett, amelyet Király Viktor és Freddie párosa adott elő.

A döntőben kilenc dal versenyzett egymással; a Meseautó című 1934-es zenés film főcímdalától egészen a 2000-es években bemutatkozó, Szállok a dallal című Caramel-slágerig.

A sztárelőadók mellett extra produkcióval lepte meg a nézőket a Korda házaspár. Új, Pesti mese című dalukat televízióban elsőként a Duna showműsorában adták elő.

A fináléban a szavazás menete átalakult, először csak a közönség adhatta le voksait, majd a végén a zsűritagok is extra pontokat oszthattak ki négy általuk választott dalra.

„Annyira boldog vagyok! Köszönöm szépen – mondta a győzelem után a fiatal énekes. – Megmondom őszintén, nem találok szavakat, eddig sem beszéltem jól magyarul, de most már teljesen elfelejtettem minden szót, amit csak tudtam. Nagyon hálás vagyok a közönségnek, az embereknek és természetesen a Korda Györgynek, Klárikának, a zsűrinek és az egész stábnak. Külön hálás vagyok a rajongóimnak is, hogy mindig mellettem vagytok, és lassan már nyolc éve kísértek az utamon” – tette hozzá meghatottan Peter, majd megjegyezte: „Imádtam táncolni Klárikával!”