Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek

Rácz Evelin Beyoncét énekelt már az édesanyjának is – Az X-Faktorban a mentorházig jutott 14 évesen

A szemtelenül fiatal és kiváltképp tehetséges Rácz Evelin egészen kislány korában lett a zene szerelmese, Beyoncét és Radics Gigit tartja példaképeinek és Rihanna dalával került fel válogatáslemezünkre.

Evelin már első próbálkozásra is magasra tette a lécet, Beyoncét énekelt az édesanyjának.
„10 éves koromban odaálltam anyukám elé egy Beyoncé dallal és attól a perctől kezdve megállás nélkül énekelek” – kezdte mesélni Evelin, majd így folytatta:
„A Dalvarázs Show Kórusban kezdtem el professzionális szinten a művészetnek ezt az ágát, rögtön szólistaként. Mivel rengeteg fellépésünk volt, így viszonylag hamar tettem szert nagymértékű előadói tapasztalatra. Így ma már teljesen normális közegem a színpad is.”
Egy Rihanna klasszikust dolgozott fel, ez hallható a válogatáslemezünkön.
„A válogatáslemezre Rihannától a Love on the brain című dal feldolgozását készítettem el, de már készülnek a saját dalaim is, így elképzelhető, hogy a következő alkalommal már ezek egyikét hallhatják tőlem a kedves olvasók/hallgatók” – mondta Evelin, aki a 2019-es X-Faktorban egészen a mentorházig menetelt; akkor mindössze 14 éves volt.
Evelin a tökéletes példa rá, hogy a tehetség utat tör már egész fiatalon. A még mindig csak 17 éves kamaszlány előtt fényes jövő áll, pláne így, hogy elkezdett saját dalokon dolgozni.
“Az unokatesóm segít nekem dalokat írni, szeretnék saját szerzeményeket előadni. Most épp ezen dolgozom” – mondta lelkesen lapunknak az énekesnő.