Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Sláger Tibó visszatért a színpadra, újra formába lendült – „Nagyon hálás vagyok a sorsnak” - Sztárlimonádé

Sláger Tibó visszatért a színpadra, újra formába lendült – „Nagyon hálás vagyok a sorsnak”

Sláger Tibó élete visszatért a régi kerékvágásba, újra színpadon áll, forgatja műsorát, és készíti lemezeit. Ez alkalommal lapunkban már másodjára jelenik meg mellékletként egy olyan album, amelyen előadó társai éneklik a sikeres és népszerű szerző legnagyobb slágereit. Tibó boldog, hogy majdnem teljesen meggyógyult és már így ünnepelhették fia házasságkötését is.

– Nem ez az első olyan válogatásalbum, ahol mások éneklik a dalaidat. Hogy jött az ötlet a folytatásra?
– Mint ismeretes, 2020-ban jelent meg egy válogatásalbum “Bazi Nagy Sztárparádé Sláger Tibó dalaival” címet viselve. Nagyon sok ismert hazai előadó szerepelt ebben a produkcióban, jó ötletnek találták, hogy egy csokorba összegyűjtöm azokat a dalokat, az általuk sikeresen prezentált műveket és megjelentetjük közösen a Trimedio kiadóval. Ez az ötlet annyira jól sikerült, hogy nem is fért fel a lemezre mindenki, aki szerette volna énekelni a dalaimat, és ebből a megfontolásból érkezett a gondolat, hogy legyen folytatása a kiadványnak. Abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy szívesen éneklik az előadó társaim a szerzeményeket, így hát gyorsan összeállt az újabb lemez, az újabb album, ami már a “ZENEBONA Sláger Tibó dalaival” címet kapta. Ez nagy öröm számomra, hogy ismét 20 remek előadó tolmácsolja a nótáimat.

– Mit lehet tudni a mostani albumról?
– A tőlem már megszokott top slágereken, mint például “Kék a szeme”, “Amikor a szívem, “Gyere, táncolj cigánylányon” kívül most megjelennek lírai szerzemények is, mint például “Még annyi mindent” vagy említhetném a “Ha elmész, én kit szeressek” című dalaim kitűnő hangokkal, mint Luigi és Kondor Anita. Aztán fantasztikus erdélyi előadóval is bővült a korong, Robi köszi köszivel, akit a transzilvániai  közönség imád, hiszen több mint 100 ezer követője, rajongója van! A hagyományokat őrizve természetesen a korábbi lemez sikeres előadói, mint például Postás Józsi, Katica, Liszter Sanyi, Miki és Niki is előkelő helyet foglalnak el korongon. Gondoltam arra is, hogy helyet és lehetőséget adva a még kevésbé ismert neveknek, bemutatom őket a nagyközönség előtt, így lehetőséget kapott Gáspár Enikő, Tibiton és Mulatós Kata is.
Amit kimondottan neki szántam, kitűnő hangú barátom, kollégám kapta Luigi személyében a “Még annyi mindent” című dalom. Miki és Niki ismét énekel tőlem egy remek slágergyanús szerzeményt, az “Annyira jó” remek választás volt részükről. Megemlíthetném Kothencz Lalit, Dudar Ferit, vagy éppen a Potyautasokat is, akik szintén nagyon jól választottak nótát.

– Hogy fogadták a dalaidat az albumon szereplő előadók? Mindenki elsőre „megvette” a neki szánt szerzeményt?
– Ha egy dal, úgymond passzol egy előadóhoz, tud vele azonosulni, onnantól kezdve nem is kérdéses, hogy örül neki, hisz érzi, hogy sikereket hoz számára és ezért rendkívül hálásak mind az énekesek, mind a közönség és én is, mint szerző örülök, hisz az a siker, a közösen alkotott munka eredménye! Továbbra is azt gondolom, hogy jó érzés adni, amit mi végzünk, az egy fontos misszió, szórakoztatni és megörvendeztetni az embereket.

– Hogy vagy mostanság? Hogy szolgál az egészséged?
– Már sokkal jobban vagyok, szerencsére már majdnem 100 százalékosnak nevezhető a gyógyulásom! Ezúton köszönöm azoknak, akik gondoltak rám, együtt éreztek velem, és hittek bennem, mert erre is szükség volt, hogy újra a régi legyek! Túl vagyok egy sikeres, erdélyi turnén, sok-sok hazai fellépésen, és egy szokásostól eltérő forgatáson, ugyanis a “MULAT AZ ORSZÁG” című műsorom nagyközönség előtt, nagyszínpadon és egy nagy sörsátorban zajlott. A híres Szajki-tavak adott otthont a rendezvénynek. Közel 40 előadó, 8 órán át, non-stop szórakoztatott ezer embert. Nagyon sokan eljöttek és velünk mulattak, reményeim szerint ez látható lesz novembertől a Zenebutik csatornán a megszokott időben, szombatonként 15 órától.

– Nemrégiben beszámoltunk róla, hogy megnősül a fiad. Túl vagytok a nagy eseményen? Hogy sikerült?
– Nagyon hálás vagyok a sorsnak, hogy megadatott az az élmény, hogy a családommal, a barátaimmal együtt ünnepelhetjük a fiam nagy napját, aki polgári és templomi szertartás keretében házasságot kötött kedvesével, és ahogy azt illik, egy jó kis lakodalom is követte mindezt. Remek társaság, kitűnő zenekar és Márió, a harmonikás személyében egy sztárvendégünk is volt. Mi tagadás, nagyon jól éreztük magunkat az egybegyűlt násznéppel együtt.