Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Szikora Robi odáig van a ValMaros srácokért - Sztárlimonádé

Szikora Robi odáig van a ValMaros srácokért

A magyar mainstream-pop utóbbi tíz évében nem született akkora sláger, mint amit a ValMaros fiúk Szikora Róberttel az oldalukon véghez vittek. A jampiságot kimaxoló Úristen akkora sikert aratott, hogy még az Irigy Hónaljmirigy sem hagyta szó nélkül, így a Sztár Limonádé is úgy gondolta, kicsit bemutatjuk ezt a tehetséges két fiút.

Az Úristen április elején jelent meg és 24 óra sem kellett neki, hogy elérje az 1 milliós nézettséget és a YouTube trending trónját. Ez utóbbit azóta is birtokolja, bár a nézettség már felszökött 20 millió fölé. Nem telik el nap, hogy ne hallanánk valahonnan kiszűrődni, ahogy Marics Peti jellegzetes hangján üvölti: „Úristen, ki ez a lá-hány?”
„Miután megszületett a zenei alap, már tudtuk, hogy ez óriási sláger lesz. Menedzserünkkel, Varga-Szilágyi Zsolttal kitaláltuk, hogy ezt valahogy el kéne juttatni Szikora Robihoz, mert tökéletesen illene a dalba. Elküldtük hát a dalt kiadójához, azzal a nem titkolt céllal, hogy szeretnénk felkérni egy közreműködésre. Robi még aznap egy végtelenül pozitív visszajelzés kíséretében közölte velünk, hogy – bár nem szokott efféle közreműködést vállalni – velünk kivételt tesz, hiszen tetszik neki a dal ereje és a srácok energiája. Pár napra rá már a stúdióban voltunk vele, illetve nem sokra rá Dandó Zoltán producerrel már véglegesítettük is a dalt” – mesélte Marics Peti a generációkon átívelő produkció kezdeteiről.

„Azonnal igent mondtam”
Szikora Róbert elképesztően tehetségesnek tartja a két srácot.
„Átjöttek hozzám, megbeszéltük a koncepciót és teljesen lenyűgöztek a személyiségükkel és a dallal egyaránt. Azonnal igent mondtam. Nem egy ilyen kiművelt, felszínes és hatásvadász dal, azonnal éreztem benne azt az őserőt, amit nem lehet tanulni, ez érzék kérdése. Ez a két fiú tökéletesen érzi a mai korszellemet, a zene a DNS-ükben van, tökéletesen tudják, hogyan kell slágert csinálni. Kicsit a mi rock ’n roll korszakunkat juttatták eszembe az alázatukkal, a lelkesedésükkel és az ösztönös sláger-érzékenységükkel. Épp emiatt tudtunk jól fuzionálni, mindenféle műmájerkodás nélkül” – magasztalta ifjú kollégáit a legendás énekes.


Az elképzelés bejött!
A dal óriásit robbant tavasszal: a social media felületeken, a rádiókban, az utcán, a közlekedési járművökön, a fejekben, mindenhol egy dal szólt: az Úristen, ami rekordgyorsasággal lépte át az első milliós nézettséget. A ValMar másik fele, Valkusz Milán azt állítja, hogy társa és jó barátja, Marics Peti kétszer sírt örömében. Először, amikor a Roma a BL-ben 4:1-es vereség után tudott 3:0-ra nyerni idegenben, másodjára pedig, mikor meglátta az Úristen fogadtatását és számait. Minden képzeletet felülmúlt. Egy generációs szakadékot tudott a zene áthidalni, kortól függetlenül mindenki az Úristent dúdolja.
A srácok elképesztően nagy megtiszteltetésnek érezték a közös munkát a rock ‘n roll legendával, Milán szülei ki is látogattak a klipforgatásra, hogy találkozhassanak egykori idoljukkal, Szikora Róberttel, akit teljesen elvarázsoltak a mai, modern világ lehetőségei, hogy viszonylag kis befektetetéssel is magas színvonalon lehessen dolgozni.
„Régen, a mi forgatásainkhoz kellett 15 kamera, 25 megálló, 300 szereplő, utcalezárások, engedélyek és még sorolhatnám. Most pedig egy kamerával és egy kisebb stábbal leforgattuk ezt a szenzációs klipet! Tudod, a tehetség legyőz mindent! Ez volt számomra ennek a forgatásnak a legnagyobb üzenete” – vélekedett az R-Go sztárja.
A tehetség nem vész el, formálódik, s átalakul. Szikora Robi a tökéletes példa erre. 1982 óta szórakoztat, magával ragad és mindig képes a megújulásra. Az Úristen című dal egyébként hónapok óta a YouTube trending élén tanyázik, elhagyta a 20 milliós megtekintést és TikTok-on is előszeretettel használják klipjeik alatt a felhasználók.