Tomaster táncosból lett rapper

Így lehet második karriert befutni! Tomaster amióta az eszét tudta, táncosnak készült. Nem csak egyénileg ért el komoly sikereket a breaktáncban, de egy népszerű tánciskolát is létrehozott, ahol 120 diák tanult. Az iskolától azonban el kellett búcsúznia. Nem tört össze a kudarctól, felállt a padlóról és most teljes gőzerővel zenei karrierjére koncentrál. Tehetséges dalszövegíróként rap dalokat készít, és a most megjelent új Sztár Limonádé Aranyalbumon is szerepel egy duettel.

 

Teljesen nem szakadt el a tánctól és a break mindig is az élete része lesz, de most máshova helyezi a hangsúlyt Tomaster. A fiatal tehetség mikrofont ragadott és rappelni kezdett.

“Az első dalom már meg is jelent, ami miatt nagyon boldog vagyok. Tele vagyok ötletekkel, tervekkel, már dolgozom az újabb szerzeményeken” – árulta el a jó hírt lapunknak a feltörekvő Tomaster. Első dala, a Keresem lányt című nóta, amit Dorisszal közösen vettek fel és igen izgalmas története van.

“Ez egy lírai dal, amit egy bizonyos hölgynek írtam. A kapcsolatunk bár véget ért, 7 közös év köt minket össze. Biztos magára fog ismerni, ha meghallja” – árulta el Tomaster a titokzatos lányról, akiről csak annyit osztott meg, hogy a tánciskolájában ismerkedtek meg és szerettek egymásba.

120 diákot tanított a tánciskolában

Ezer szállal kötődik a sulihoz, aminek a megálmodása és létrehozása bizonyította számára, nincs lehetetlen, az álmokért küzdeni kell.

“Még gyerekkoromban, az utcán láttam egy srácot breakelni, akkor és ott megfogadtam, én ezt meg fogom tanulni és a tánc lesz a mindenem. Kemény és áldozatos munkába telt, hosszú volt az út, profiként kellett viselkedni, de sikerült. Rengeteget adott nekem a tánc és ezzel valóra vált az álmom” – nyilatkozta a Sztár Limonádénak a rapper, aki itt nem állt meg. Mert nagyot gondolni és felépített egy tánciskolát.

“Teljesen önerőből hoztam létre, édesanyám volt az egyetlen, aki segített benne. Szívem-lelkem benne volt, 120 diák tanult nálam, akikkel nagyon szép eredményeket értünk el. Háromszoros Európa-bajnokok voltunk, többszörös magyar bajnokok és olasz VB-n is részt vettünk. Akivel társultam, más elképzelések mentén vezettük az iskolát. 20 év után véget ért nekem ez az út” – mondta.