Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Balance Band, Imi: Mindig is fiatal apuka szerettem volna lenni!

Balance Band, Imi és családja

A Balance Band énekesének, Harasztos Iminek év elején született meg második kisfia, aki a Dorián nevet kapta. Az énekes elárulta, ugyan megnőtt a teendőik száma feleségével, de minden pillanatát élvezik a szülői életnek.

– Mivel már pontosan tudtuk, milyen egy csecsemővel élni, így a második kisfiunk érkezését már-már észre sem vettük. Persze a gyerekekkel való teendőkből az anyukájuk veszi ki a nagyobb részt, de amennyi időm engedi, nagy örömmel veszem le a terhet a válláról. Most lett teljes a családunk, két gyereket szerettünk volna mindig is – árulta el Imi, aki azt is megosztotta lapunkkal, Olivér mennyire várta kisöccse érkezését.

– Nagyon várta a tesóját. Most pedig már élvezi is, hiszen Dorián elkezdett kúszni-mászni, és tud vele picit játszani. Jól elvannak együtt, de nagyon várja, hogy minél hamarabb totyogjon. Általában ilyenkor a féltékenység felüti a fejét, nálunk sem volt ez másképp, de megbeszéltük, és elfogadta, hogy a pici babával kicsit többet kell foglalkozni – mondta az énekes, aki a nehéz időszakról is mesélt lapunknak.

– Az első gyerekkel sem volt könnyű az első időszak, és a másodikkal sem sokkal könnyebb. Olivérrel is sokat éjszakáztunk, és a picivel is, de ezt is inkább a feleségem érzi meg, ő szokott többségében felkelni hozzá – tette hozzá Imi, aki mindig is fiatalon szeretett volna édesapa lenni, mindössze 23 éves volt, amikor első gyermeke megszületett.

A teljes cikk a szeptemberi lapszámunkban olvasható!