Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek

Hamarosan apa lesz a Balance Band Alfija: Készen állok erre a kiváltságos szerepre!

Balance Band énekese, Alfi és felesége

Előző év nyarán, egészen pontosan július első felében jelezte Martina először, hogy úgy érzi valami nem a megszokott kerékvágásban történik.

– Ezt követte az első orvosi konzultáció és az ott történt megerősítés után próbáltuk, vagy talán mertük igazán elhinni, hogy milyen fantasztikus dolog történik velünk! Nem volt számomra meglepetés, vagy nagy bejelentés, az első perctől együtt éljük át az élményt. Elsőnek a családnak újságoltuk el, majd ezt követően a barátoknak, ismerősöknek, kollégáknak, nehéz volt magunkban tartani a jó hírt – kezdte boldogan lapunknak az énekes, aki azt is elárulta, mikorra várják gyermeküket.

– Örömmel osztom meg Veletek, illetve a kedves olvasókkal! Hivatalosan március 5-re van kitűzve az időpont, viszont mindketten úgy érezzük, picit talán hamarabb is megérkezhet az új kis családtag. A megérzéseken túl természetesen ennek doktori alapja is van, Martinét 19 éve fennálló cukorbetegsége miatt az utolsó két hétben már megfigyelés alatt és kórházi körülmények között szeretnék tartani – mondta őszintén Alfi, aki már izgatottan várja feleségével a pici érkezését.

A teljes cikk a januári lapszámunkban olvasható!