Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Huszárok és lovasok a Hősök terén

Új részvevője is volt a sztárfutamnak, Barabás Kiss Zoltán nyolc éves kora óta lovagol, ekkor talált rá lovas huszár nagypapájának csizmájára, a pincében.

– Két hete tudtam meg, hogy indulok a Nemzeti Vágtán. Gyerekkorom óta lovagolok, tartok is lovakat. Különösebben nem készültem a megmérettetésre, a lovaglás olyan, mint az autóvezetés, nem lehet elfelejteni, beül az ember és megy – mondta el a színművész a sztárfutam előtt, ahol rutinosabb kollégái után ért be a célba. Csak Papadimitriu Athinát előzte meg, akit a verseny elején ledobott a lova. A görög származású színésznő otthon lábadozik, Pintér Tibor csak annyit árult el a helyszínen, hogy reméli, hogy kolléganőjének nem esett nagyobb baja, hiszen két hét múlva új bemutatójuk lesz a Nemzeti Lovas Színházban.

Hét év a Lovas Színházban…

A tavaly először rajthoz álló Buch Tibor, idén a harmadik helyen végzett. Az operett és musical színészt szélesebb körben a Magánynyomozók című doku realityből ismerhetik a nézők. Most megmutatta, hogy lóháton is megállja a helyét.

– Hét éve játszom a Nemzeti Lovas Színházban, előtte lovasíjászkodtam és hagyományt őriztem, összességében huszonöt éve foglalkozom különféle lovas tevékenységekkel. Nem tartok otthon lovat, mert azt túlzottan nagy felelősségnek tartom. Van két gyermekem , egyelőre pont elég, hiszen két piciről beszélek, másfél és egy hatévesről. A lovakra azért szakítok időt – mondta el a színművész, aki elárulta, hogy hiába a társulati összetartás, eltitkolták egymás elől, hogy ki, milyen taktikával készül a Vágtára.

Vajna Tímeát megharapta egy ló

 A nézők között felbukkant az állatbarát Vajna Tímea, aki húgával és barátnőjével látogatott ki az eseményre.

– Miskolci vagyok, kiskoromban a Kékestetőn lovagoltam először, viszont akkor még nagyon féltem tőlük, még sikítoztam is. Ráadásul belém is harapott az egyik, ezért sokáig ódzkodtam, bár ügetni megtanultam. Nem tartom őket könnyen kiszámítható állatoknak, de ettől függetlenül imádom a lovas sportokat. Pont azt beszéltük Andy-vel, hogy jó lenne egy ranch-ra költözni, ahol baromfit, teheneket és lovakat tarthatnánk. Nagy állatbarát vagyok, sőt most már félig meddig vegetáriánus is lettem, lókolbászt egyáltalán nem eszem!