Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Morvai Dani: Kompromisszumot kell kötnöm!

Morvai Dani

A színpad mellett a civil munkájának is eleget kell tennie a fiatal énekesnek. Sokat dolgozik, a nyári hónapok alatt pedig nem igen jut ideje a pihenésre.

– A nyár főképp az utazásról és a fellépésekről szól hétvégente. Hétközben pedig a cégemmel foglalkozom, ami miatt szintén sokat utazom. A téli időszakban tudunk elmenni pihenni a párommal. De nincs hiányérzetem, mert nagyon szeretem a munkámat. Ha pedig majd lazábbak lesznek a hétvégék, úgymond vége a szezonnak, akkor beindulnak a stúdióban a munkálatok, és készülnek az új dalaim. Már dolgozunk a második nagylemezemen, ami idő hiányában nagyon lassan halad, de szeretném, ha ez év végére összejönne – kezdte lapunknak a fiatal énekes, aki bevallja, nem könnyű mindenhol egyszerre helytállnia.

– Sokszor elég nehéz összehangolni a fellépéseket a munkámmal, és megesik, hogy kompromisszumot kell kötnöm, illetve sok mindenről le kell mondanom. Nehéz előre megszervezni bármit, és volt is rá példa, hogy bonyodalommal végződött, de végül mindig sikerült megoldani a dolgokat. Mivel a zene a legfontosabb számomra, a többi teendőimet ehhez igazítom – árulta el Dani, aki tavaly jegyezte el kedvesét, ám még az esküvőre nem került sor.

A teljes cikk a szeptemberi lapszámunkban olvasható!