Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Bódi Csabi korábban más lányt szánt a fiának – Kislánya esküvőjét is elképzelte már - Sztárlimonádé

Bódi Csabi korábban más lányt szánt a fiának – Kislánya esküvőjét is elképzelte már

Hatalmas a boldogság a Bódi családban! Megnősült a zenész legnagyobb fia, ifj. Bódi Csabi, a szülőkkel és a nemrég Thaiföldről hazatért nagyszülőkkel, Gusztival és Margóval is madarat lehetne fogatni.

 

Igazán romantikusan lánykérésről számolt be a fiatal szívtipró. Csabi a fellegekben, a repülőn kérte meg a gyönyörű Szilvi kezét, aki természetesen rögtön igent mondott és a család is hamar a szívébe zárta. A pár nem is várt sokat, hamar anyakönyvvezető elé vonultak, habár a büszke nagyszülők a szokásos évi egzotikus nyaralásukat töltötték. A fiatalok azonban ígéretet tettek nekik, bepótolják majd az ünneplést. A vőlegény tanúja nem más, mint a büszke örömapa, Bódi Csabi volt, akinek ragyog a szíve a boldogságtól, hogy legidősebb gyermeke megtalálta másik felét.

“Nagyon büszke vagyok rá, hiszen egy igazi férfi tudja meghozni ezt a döntést, mert ez nagy felelősséggel jár. Nálunk a házasság nem olyan, mint egy jó reggelt másoknál. Bár én is elváltam egyszer” – nyilatkozta Bódi Csabi.

A fiatal feleség igyekszik megfelelni a roma hagyományoknak

Az énekes szerint ma már teljesen máshogy működnek a fiatalok. Noha a roma hagyományokat tartják, vannak bizonyos dolgok, melyekben nekik is rugalmasabbnak kell lenniük. Neki és feleségének, Ginának az a legfontosabb, hogy gyermekeikből boldog felnőttek váljanak.

“Teljesen más a fiamék kapcsolata, mint az enyém volt az édesanyjával. Mi egymás kezét sem fogtuk meg a házasságig, Csabiék viszont már egy éve együtt is laknak. Anno szerettünk volna neki egy lányt feleségül, de ő a saját feje után ment” – tette hozzá a fiatal apuka, aki egyáltalán nem bánta végül, hogy fia a szívére hallgatott. Nagyon szeretik menyüket, Szilvit, aki mindent megtesz, hogy a szülők és a nagyszülők kedvére is tegyen. Például, ha hivatalosak Bódiékhoz ebédre, Szilvi is próbál kitenni magáért. Szépen felöltözik és mindig szoknyát vesz, ahogy ezt náluk illik.