Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Fiával közösen zenél Demeter Zsuzsi

Izgalmas év áll Demeter Zsuzsi előtt! Az énekesnő nagy terveket szőtt, a Trimedio Valentin napi válogatás CD-jén is szereplő dalával A Dal című versenybe is benevezett. A Baby swinggel próbál bekerülni a legjobb szerzemények közé.

Nagyon megszerettem a hangulatát ennek a dalnak” – kezdte a Sztár Limonádénak Demeter Zsuzsi, aki azt is elárulta lapunknak, hogyan született meg a Baby swing című dal.
Azt hiszem megtaláltam azt a stílust, ami igazán illik hozzám. A swing sokrétű is lehet, de mindig táncolható és magával ragadó. A legjobb dalaim mindig egy röpke pillanat alatt születnek meg. Persze azért az utómunka és a csiszolgatás már hosszabb folyamat. De ha elragad a pillanat, akkor mindenre képes vagyok. Éppen egy másik dallal érkeztem Ember Peti stúdiójába, amikor elmondtam, milyen stílusban szeretném a következő dalomat. Ő leült a zongorához, csak játszotta az akkordokat és megszületett egy dallam és úgy írtam a szöveget, amíg ő zongorázott. Már aznap megszületett a Baby swing váza. Szinte hihetetlen, hogy milyen gyorsan meg tudtam tanulni” – mesélte el az énekesnő.

Közös dalon dolgoznak a fiával

Az énekesnő mindig rengeteg tervvel indul az évnek, mint mondja, a legtöbbet sikerül is véghez vinni.
Vannak folyamatos tervek és célok, kicsik és nagyok is. Mint legtöbbünknek, a súlyom nekem is ingadozik, hol elengedem magam, hol nagyon odafigyelek. Most épp az utóbbi időszak van, mert a karácsonyi és a szilveszteri finomságoknak és a jó boroknak nem mondtam nemet. A sport a mindennapok része lett, remélem ez így is marad” – árulta el Zsuzsi, aki nagy terveibe is beavatott bennünket.
Szeretnék egy közös dalt a fiammal. Ő már írja a zenét zongorán, nekem a szöveg és a dallam lesz a feladatom. Ez nagy mérföldkő mindkettőnk életében, hiszen beenged az egyedi zenei világába, és nekem is kell alkalmazkodnom hozzá, hiszen ő a zeneszerző. Beadtuk A Dalba a Baby swing-et, nagyon szeretnék a döntőig eljutni vele. Szurkoljatok, hogy beválogassák a dalok közé!” – nyilatkozta.